Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφασίζει σήμερα το πρωί αν θα διακόψει το πρωτάθλημα η Premier League

Αποφασίζει σήμερα το πρωί αν θα διακόψει το πρωτάθλημα η Premier League

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες τρέχουν στην Premier League, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και η διοργανώτρια αρχή θα αποφασίσει σήμερα το πρωί αν θα προχωρήσει σε διακοπή του πρωταθλήματος, αν θα το συνεχίσει με την παρουσία οπαδών ή αν θα το συνεχίσει κεκλεισμένων των θυρών.

Αρχικά, η Premier League σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε πως όλοι οι αγώνες της 30ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, αλλά αυτά τα δεδομένα ανατράπηκαν μόλις η Arsenal με δική της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως ο προπονητής της, Mikel Arteta βρέθηκε θετικός στον ιό (COVID -19).

Η PL θα προχωρήσει στη διοργάνωση έκτακτης σύσκεψης σήμερα το πρωί και θα πάρει την απόφασή της, αν και όλα δείχνουν πως η διακοπή είναι μονόδρομος, αφού τα κρούσματα ολοένα και αυξάνονται.

Ο Ισπανός τεχνικός των Gunners έκανε τις εξής δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την εξέτασης, στην οποία υποβλήθηκε:

“ Είναι πραγματικά απογοητευτικό, αλλά έκανα την εξέταση όταν δεν αισθανόμουν καλά. Θα επιστρέψω στην δουλειά μόλις μου επιτραπεί. ”

Ενώ η Arsenal στην ανακοίνωση της πρόσθεσε:

“ Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε μερικά παιχνίδια στις προγραμματισμένες ημερομηνίες. ”

Περαστικά στον προπονητή της Arsenal, Mikel Arteta.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com