Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trippier: «Πετύχαμε κάτι φανταστικό, κερδίσαμε στο Anfield!»

Trippier: «Πετύχαμε κάτι φανταστικό, κερδίσαμε στο Anfield!»

Ο Kieran Trippier αποκάλυψε τι έκανε ο Diego Simeone με τους παίκτες της Atletico για την προετοιμασία τους για το παιχνίδι τους κατά της Liverpool.
Η ισπανική ομάδα ανέτρεψε το 2-0 υπέρ της Liverpool για να νικήσει 3-2 στην παράσταση για να προκριθεί στα προημιτελικά. Η νίκη της Atletico ήταν η ιδανική εκδίκηση για τον Trippier, του οποίου το τελικό παιχνίδι για τη Tottenham Hotspur ήταν η ήττα με 2-0 απ’τη Liverpool στον τελικό της διοργάνωσης της περασμένης σεζόν.
Ο Trippier είπε:
«Να έρθεις εδώ και να αμύνεσαι όπως κάναμε στο Anfield ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο λόγω της περίστασης και των οπαδών, έτσι σκέφτηκα ότι δεν μπορούσαμε να τα παρατήσουμε έτσι απλά όταν χάναμε με 1-0.»
«Απλά έπρεπε να σκοράρουμε αυτό το εκτός έδρας γκολ .»
«Αλλά να σκοράρουμε 3 εδώ ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Προφανώς γνωρίζαμε ότι η Liverpool θα ήταν πολύ επιθετική στην έδρα της.»
«Ήξερα ότι έπρεπε να παραμείνουμε συμπαγείς, να κρατήσουμε το σχήμα μας, όπως κάνουμε στην προπόνηση όλη την εβδομάδα, και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να τους απογοητεύσουμε όσο μπορούμε. Έπρεπε να κρατήσουμε το σχήμα μας, να είμαστε αμυντικά δυνατοί και να προσπαθήσουμε να είμαστε κλινικοί στις σωστές στιγμές γιατί δεν έχεις πολλές ευκαιρίες εδώ και σκέφτηκα ότι οι αλλαγές είχαν τεράστιο αντίκτυπο. «Είναι πολύ σημαντικοί και πρέπει να είναι έτοιμοι, όλοι σ’αυτή την ομάδα δίνουν το 100%.» Ο δεξιός αμυντικός, που έγινε ο πρώτος Άγγλος παίκτης της Atletico για 95 χρόνια, όταν ολοκλήρωσε μια μετεγγραφή ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών τον Ιούλιο, εξήγησε το σχέδιο του παιχνιδιού για το Anfield, όπου η Liverpool ήταν αήττητη από τότε που έχασε απ’την Chelsea στο Carabao Cup τον Σεπτέμβριο του 2018. Η πλευρά του Jurgen Klopp επίσης δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας στην Premier League από τις 23 Απριλίου 2017 και ρωτήθηκε για το μέγεθος της νίκης.
Ο Trippier δήλωσε:
«Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, ξέρετε. Έχετε δει πόσο δύσκολο έχει γίνει για ομάδες εδώ – δεν νομίζω ότι έχουν χάσει εντός έδρας στην Ευρώπη εδώ και χρόνια. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά πιστεύαμε ως ομάδα. Ξέραμε ότι δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες και όταν έρθουμε εδώ πρέπει να είμαστε κλινικοί. Πρέπει να ολοκληρώνεις τις ευκαιρίες σου και το κάναμε αυτό».
Ο Trippier επέμεινε επίσης ότι οι παίκτες της Atletico δεν επηρεάστηκαν από το περσινό παιχνίδι της Liverpool με την Barcelona όπου η ισπανική ομάδα προηγούνταν με 3-0 απ’τον πρώτο αγώνα μόνο για να χάσουν 4-0 στον επαναληπτικό του Anfield. Ερωτηθείς για το αν το σκέφτηκαν, είπε:
«Όχι, καθόλου. Ως ομάδα είμαστε τόσο ισχυροί αμυντικά, διατηρούμε το σχήμα μας, κοιτάμε ο ένας για τον άλλον. «Προφανώς γνωρίζαμε ότι η Liverpool είχε κερδίσει την Barcelona 4-0 πέρυσι αλλά παίζουν μια διαφορετική ομάδα – παίζουν μια αμυντική ομάδα που δεν θα σταματήσει ποτέ. «Όταν χάναμε 1-0, ποτέ δεν έπεσαν τα κεφάλια μας. Ξέραμε ότι έπρεπε απλά να πετύχουμε ένα γκολ.
«Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε μια φανταστική ομάδα.»
O Kieran Trippier καταδιώκει τον Sadio Mane, πού καταδιώκει τη μπάλα.
O Kieran Trippier καταδιώκει τον Sadio Mane, πού καταδιώκει τη μπάλα.
 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com