Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Μεγάλο πλήγμα ο αποκλεισμός»

Virgil van Dijk: «Μεγάλο πλήγμα ο αποκλεισμός»

Η Liverpool δεν συνεχίζει στο Uefa Champions League αφού ηττήθηκε με 2-3 από την Atletico Madrid και έμεινε εκτός με συνολικό σκορ 2-4, κάτι που αποτελεί πλήγμα για την ομάδα, όπως δήλωσε και ο Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα:

“ Γνωρίζουμε πως η ομάδα μας διαφέρει ποιότητα και πως θα έχουμε πάει πολύ καλά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Πιστεύω πως ο κόσμος ξεχνάει αυτά τα πράγματα πολύ εύκολα, αν μία ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά για μερικά παιχνίδια. Έτσι μας αντιμετωπίζουν. ”

“ Ήμασταν εξαιρετική σε όλη τη σεζόν μέχρι τώρα και απλά θα πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό μέχρι τέλους. Δεν είναι εύκολο, αλλά τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε τη Δευτέρα. ”

“ Θεωρώ πως ο αποκλεισμός μας από το Champions League είναι ένα μεγάλο πλήγμα,ειδικότερα εφόσον έχουμε πάει σε δύο συνεχόμενες τελικούς και πέρσι το κατακτήσαμε. ”

“ Ήμασταν εξαιρετικοί για 95 λεπτά, τους πιέσαμε και όλα έγιναν ακριβώς όπως θέλαμε. Καλά με καλές ευκαιρίες, αλλά έχουν ένα καλό τερματοφύλακα στην ομάδα τους και αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. ”

Για το Merseyside Derby της Δευτέρας πρόσθεσε:

“ Όλοι θέλουν να παίζουν σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο και για μας αποτελεί μία πρόκληση και πρέπει να το απολαύσουμε. ”

“ Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε ξανά το μυαλό μας, γιατί δεν είχαμε χάσει στο γήπεδο μας για πολύ καιρό, αλλά συνέβη. ” Ολοκλήρωσε ο Virgil van Dijk.

Οι Reds αποχαιρέτησαν την Ευρώπη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com