Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι»

Henderson: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι»

Η Liverpool αποκλείστηκε από το Champions League και δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, κάτι που μόνο απογοητεύσει μπορεί να φέρει, όπως δήλωσε και ο Jordan Henderson.

Ο αρχηγός έκανε τις εξής δηλώσεις στο BT Sport μετά το τέλος του αγώνα με τους Rojiblancos:

“ Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε, αλλά αν δείτε την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση, αλλά απογοητευμένοι με τα γκολ που δεχθήκαμε. ”

“ Ήταν πολύ απογοητευτικό που δεχθήκαμε τα συγκεκριμένα γκολ, γιατί βρισκόμασταν σε θέση οδηγού. ”

“ Ο Jan Oblak έκανε μερικές σπουδαίες αποκρούσεις και εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, για να σκοράρουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα τρίτο γκολ, για να τελειώσουμε τον αγώνα. ”

“ Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Αφήσαμε ό,τι είχαμε στον αγωνιστικό χώρο, όπως κάνουμε πάντα αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. ”

“ Σήμερα και αύριο δεν θα νιώθουμε καλά μετά τον αποκλεισμό, αλλά είναι κάτι που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο και να τελειώσουμε καλά τη σεζόν. ”

“ Ακολουθεί το derby που είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για εμάς. Θα επικεντρωθούμε εκεί και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα γιατί είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και θα πάρουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλουμε να την τελειώσουμε δυνατά. ”

Στην Premier League στρέφει την προσοχή της η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com