Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζεται και η Premier League για κεκλεισμένων

Ετοιμάζεται και η Premier League για κεκλεισμένων

Μέχρι και 200εκ. μπορεί να χάσει η Liverpool λόγω της πανδημίας

Ο κορωνοϊός απειλεί πλέον ολόκληρο τον κόσμο και χθες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Δημόσιας Υγείας τον χαρακτήρισε ως πανδημία, οπότε η Premier League είναι υποχρεωμένη να λάβει δραστικά μέτρα και γι’ αυτό θα προχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, στην διοργάνωση των επόμενων αγώνων χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες, κεκλεισμένων των θυρών δηλαδή.

Τα κρούσματα στην Αγγλία ανέβηκαν στα 460 χθες, Τετάρτη και για να μην βγει εκτός ελέγχου και στο Νησί η κατάσταση, πρέπει να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως η Liverpool θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ των Times, η Premier League έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην λύση των κεκλεισμένων των θυρών και θα το ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να μην διακόψει το πρωτάθλημα και η σεζόν στην Αγγλία πιθανότατα θα ολοκληρωθεί στην ώρα της, δηλαδή στις 17 Μαΐου.

Μια βασική ανησυχία ήταν τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο κόσμος αντί να πηγαίνουν στο γήπεδο, συγκεντρώνονται στις pubs, για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Η λύση τελικά ήταν απλή, καθώς δεν θα επιτρέπεται στις pubs να μεταδίδουν τους αγώνες της Premier League και των μικρότερων κατηγοριών βέβαια.

Η Premier League θα δώσει την δυνατότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και μεμονωμένων εισιτηρίων να παρακολουθούν τους αγώνες από το σπίτι τους, ακόμη και αν δεν έχουν συνδρομή στο Sky Sports και το BT Sports.

Οι δύο συνδρομητικές θα μπορούν επίσης να μεταδίδουν και περισσότερα από ένα παιχνίδια την ίδια ώρα, αλλά όχι εκείνα που ξεκινούν στις 17:00 ώρα Ελλάδος (πιθανόν όμως να αλλάξουν ώρα), καθώς αυτό συνεχίζει να απαγορεύεται.

Οι Times τονίζουν πως τα συγκεκριμένα μέτρα θα εφαρμοστούν μόλις φτάσει η Αγγλία στα 500 κρούσματα, κάτι που δυστυχώς θεωρείται σίγουρο ότι θα συμβεί σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Εννοείται πως κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε θα παραμείνουν κλειστά τα Αγγλικά γήπεδα, αλλά ήταν μια εξέλιξη που δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Ο κόσμος είχε πάρει τα μέτρα του και στον χθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com