Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τον αποκλεισμό από το Champions League

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τον αποκλεισμό από το Champions League

Η Liverpool δεν συνεχίζει στο φετινό Uefa Champions League, αφού ηττήθηκε με 2-3 από την Atletico Madrid στο Anfield και ο Jürgen Klopp μίλησε στο BT Sport μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και εξέφρασε μεταξύ άλλων την στήριξή του στον Adrian.

Ο Γερμανός μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και τα τρία γκολ που δέχθηκε:

“ Σήμερα ήταν ένα πάρτι και το κοινό ήταν καταπληκτικό. Τα παιδιά έκαναν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά το κύριο λάθος που κάναμε ήταν ότι σκοράραμε το δεύτερο γκολ πέντε λεπτά αργότερα από ότι έπρεπε. ”

“ Παλέψαμε σκληρά και μας βοήθησε η εκπληκτική ατμόσφαιρα που είχε σήμερα το γήπεδο. ”

“ Δεν έπρεπε απλά να δεχθούμε αυτά και δεν είναι γκολ που δεχόμαστε συνήθως. ”

Αν ο Adrian έχει την ευθύνη για τον αποκλεισμό:

“ Είναι άντρας και γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα. Εμείς δεν πρόκειται να τον κατηγορήσουμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Εσείς δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά θέλω να τον σεβαστείτε, αυτό θα ήταν το καλύτερο. ”

“  Δεν ήθελε να κάνει αυτό το λάθος και μας έχει σώσει σε πολλές περιπτώσεις από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα με σούπερ εμφανίσεις. ”

“ Ο Adrian είναι ένας σούπερ παίκτης και τον λατρεύω, απλά εκείνη τη στιγμή πήρε την λάθος απόφαση ή δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα. Δεν ξέρω τι συνέβη. ”

“ Είναι ένας ώριμος άνθρωπος και θα καταφέρει να το αντιμετωπίσει. Θα τον βοηθήσουμε και εμείς σε αυτό, αλλά νομίζω πως δεν θα το χρειαστεί. ” Δήλωσε ο Klopp.

Τι θα αλλάξει στην ομάδα ο αποκλεισμός:

“ Δεν θα έχει κάποια επίπτωση στην ομάδα στην ομάδα, απλά τώρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε για τους αγώνες της Premier League. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η σεζόν. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. ”

Αν έπαιξε ρόλο ο παράγοντας την τύχη για την Atletico:

“ Έχουμε υπάρξει και εμείς τυχεροί στο Champions League, όταν πήραμε μερικές προκρίσεις, αλλά σήμερα αποκλειστήκαμε. ”

Γιατί δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση η Liverpool μετά το 2-1:

“ Το πρώτο γκολ που σκόραραν δεν μας βοήθησε καθόλου. Πάντα και για κάθε ήττα υπάρχουν ορισμένοι διαφορετικοί λόγοι. ”

“ Σήμερα χάσαμε τον αγώνα και το πρώτο τους γκολ ήταν καθοριστικό. Αυτό φάνηκε και μετά δεχθήκαμε άλλα δύο γκολ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για τους οποίους αποκλειστήκαμε. ”

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Atletico Madrid:

“ Συγχαρητήρια στην Atletico, πήρε την πρόκριση, αλλά εγώ συνειδητοποίησα πως είμαι πολύ κακός στο να χάνω, τουλάχιστον αυτό ισχύει για απόψε. ”

“ Η Atletico δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει με τον συγκεκριμένο τρόπο, ενώ έχει τόση ποιότητα. Μπορούν να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο, αλλά αγωνίζονται με δύο ζώνες άμυνες των τεσσάρων. Ούτε αντεπιθέσεις δεν εκδήλωσαν. ”

“ Μας κέρδισαν όμως και το σέβομαι αυτό. Τους δίνω συγχαρητήρια, αλλά φαίνεται να σαν να μην έγινε το σωστό απόψε. Πήραν όμως τη νίκη και αυτό μετράει. ”

Έστειλε και το μήνυμά του για το Champions League της επόμενης σεζόν:

“ Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μας στη φετινή πορεία στο Champions League. Θα επιστρέψουμε του χρόνου και θα πάμε ξανά (για το τρόπαιο). ”

Τα δύο γκολ των Reds δεν ήταν αρκετά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com