Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/3/2008 Δεύτερη νίκη & πρόκριση με Inter Milan (vid)

Σαν σήμερα: 11/3/2008 Δεύτερη νίκη & πρόκριση με Inter Milan (vid)

Την δεύτερη νίκη επί της Inter Milan και συνάμα την πρόκριση στους 8 του Champions League, θα πετύχαιναν σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez στο San Siro.

Έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στο Anfield με 2-0, οι Κόκκινοι ταξίδεψαν στο Μιλάνο με σκοπό να μην χάσουν ή αν αυτό συνέβαινε, με σκορ που να μην απειλούσε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Με την αποστολή των Reds δεν ταξίδεψε ο Xabi Alonso, που πήρε ειδική άδεια από τον Rafa για να είναι παρών στη γέννηση του παιδιού του Jon.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε δύσκολο και σκληρό για τις δύο ομάδες, με 9 συνολικές κίτρινες κάρτες, 5 εξ αυτών για τους γηπεδούχους. Οι Μιλανέζοι μάλιστα,  θα μείνουν με 10 πάικτες, καθώς στο 50′ θα αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Nicolas Burdisso.

Τα πράγματα έγινα πιο απλά για τους Κόκκινους, που προηγήθηκαν με ατομική προσπάθεια του Fernando Torres στο 68′, σκορ με το οποίο έκλεισε το παιχνίδι, δίνοντας μία πανηγυρική πρόκριση στους Reds στη επόμενη φάση του θεσμού.

Στο παιχνίδι αυτό ο Jamie Carragher θα συμπληρώσει 100 Ευρωπαίκές παρουσίες με την Κόκκινη φανέλα, σημειώνοντας ρεκόρ Συλλόγου.
Η αρχική 11άδα του Rafa Benitez εκείνο το βράδυ: Reina, Carragher, Skrtel, Hyypia, Aurelio, Babel (Benayoun 61), Mascherano (Pennant 87), Gerrard, Lucas, Kuyt (Riise 81), Torres. Δεν χρησιμοποιήθηκαν: Itandje, Voronin, Crouch, Arbeloa.

Το παιχνίδι στο San Siro παρακολούθησαν 71.501 θεατές, ανάμεσά τους και 5 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool, από όπου και το video εδώ. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Νορβηγός T. H. Øvrebø.

Φάσεις και το γκολ, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 11/3/2008 Δεύτερη νίκη & πρόκριση με Inter Milan
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com