Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε»

Virgil van Dijk: «Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε»

Το σύνθημα της ανατροπής της πρόκρισης στα προημιτελικά του Uefa Champions League έδωσε και ο Virgil van Dijk μέσω των δηλώσεων του στην Liverpool Echo.

Ο Ολλανδός μίλησε για τον επαναληπτικό με την Atletico και την ανατροπή που καλείται να κάνει η ομάδα:

“ Ήμασταν απογοητευμένοι μετά τον πρώτο αγώνα γιατί δεν θέλαμε να χάσουμε. Έδειξαν την ποιότητα που είχαν και έκαναν ευκαιρίες ακόμη και για ένα δεύτερο γκολ. Θα μπορούσε να είχε λήξει και 2-0, αφού δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. ”

“ Γνωρίζουμε όμως πως έχουμε τουλάχιστον άλλα 90 λεπτά στη διάθεσή μας, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και θα κάνουμε τα πάντα.”

Τον συνέκρινε με το περσινό 4-0 επί της Barcelona:

“ Ούτε στον αγώνα με την Barcelona είχαμε περιθώρια για λάθη και δεν μπορούσαμε να τους δώσουμε ευκαιρίες. Θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με την ίδια νοοτροπία. ”

“ Ελπίζουμε να κερδίσουμε τον αγώνα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε πάθος. ”

“ Πρέπει να τα δώσουμε όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. ”

“ Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και ίσως είναι εκείνοι καλύτεροι, αλλά εμείς θέλουμε να δείξουμε γιατί αξίζουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θα είναι σίγουρα μια δύσκολη πρόκληση. ”

Έτοιμος και ο Virgil van Dijk για την ανατροπή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com