Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Νιώθω καλύτερα, πρέπει να παίξουμε όλοι στο 100%»

Robertson: «Νιώθω καλύτερα, πρέπει να παίξουμε όλοι στο 100%»

Η Liverpool καλείται απόψε το βράδυ να κάνει ακόμη μια σπουδαία Ευρωπαϊκή ανατροπή, για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League και ο Andrew Robertson δήλωσε πως αυτό θα συμβεί, μόνο αν παίξει στο 100% η ομάδα.

Ο Robbo μίλησε για τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από την αγώνα με την Bournemouth:

“ Ο αστράγαλός μου είναι καλύτερα μετά την χειμερινή διακοπή. Αυτή η εβδομάδα με βοήθησε, αλλά την Παρασκευή ένιωσα μια μυϊκή ενόχληση και παρέμεινα εκτός για προληπτικούς λόγους. Ο Millie όμως με αντικατέστησε και ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα! ”

Για τον επαναληπτικό με την Atletico:

“ Όλη μας η συγκέντρωση θα είναι στον αγώνα και δεν θα επηρεαστούμε από όσα συμβαίνουν με την City. Αυτό που έχει σημασία για εμάς, είναι να κερδίσουμε την Atletico. ”

“ Γνωρίζουμε πως είναι ένας do or die αγώνας, όπως και ότι δεν είχαμε ούτε ένα σουτ στην εστία στη Μαδρίτη. Αν το κάνουμε ξανά, δεν θα περάσουμε. ”

“ Θα έχουμε ξανά την κατοχή, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το τι θα κάνουμε με αυτή. Πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και επίσης να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες. ”

“ Τώρα έχουμε εμπειρία από αγώνες κόντρα στην Atletico. Πιστεύω πως τα πήγαμε καλά στον πρώτο αγώνα, αν και εκνευριστήκαμε σε μερικές στιγμές. Είναι στο χέρι του διαιτητή να μην συμβεί ξανά. Δεν πρέπει να μας εκνευρίζουν πράγματα που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε. ” Δήλωσε ο Robertson

Για την βοήθεια που μπορεί να δώσει ο κόσμος του Anfield:

“ Οι οπαδοί μας μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά, αλλά δεν μπορούμε να το παίρνουμε ως δεδομένο αυτό. Δεν μπορούμε να έχουμε σίγουρο πως το Anfield θα πάρει από μόνο του την πρόκριση. Πρέπει όλοι να βρεθούμε στο 100%, να ξεκινήσουμε καλά και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. ”

Έτοιμος για την ρεβάνς ο Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com