Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/3/2016 Πρώτo Ευρωπαϊκό παιχνίδι με Manchester (vid)

Σαν σήμερα: 10/3/2016 Πρώτo Ευρωπαϊκό παιχνίδι με Manchester (vid)

Την πρώτη τους συνάντηση θα πραγματοποιήσουν σαν σήμερα Liverpool & Manchester Utd στο Anfield για την φάση των 16 του Europa League, με τους Reds του Jurgen Klopp να παίρνουν τη νίκη.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν ποτέ συναντηθεί σε παιχνίδι Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και σε πολύ φίλαθλο κόσμο, υπήρχε η απορία, ποιος θα ήταν το «αφεντικό» των συναντήσεων των «αιωνίων» αντιπάλων. Την απάντηση ανέλαβαν να δώσουν οι Κόκκινοι με τη νίκη τους, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση στην επόμενη φάση με τη νίκη τους.

Οι Reds θα προηγηθούν με τον Daniel Sturridge μόλις στο 20′ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Nathaniel Clyne και με τον Roberto Firmino να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του David de Gea στο 73′, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Να θυμίσουμε ότι, η χρονιά στην Ευρώπη κατέληξε στον τελικό της Ελβετίας με αντίπαλο την Σεβίλλη και τα γνωστά διαιτητικά «παρατράγουδα».

Στο Anfield εκείνο το βράδυ βρέθηκαν 43.228 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ισπανός C. Carballo.

Πριν την σέντρα του παιχνιδιού, στην Αθήνα η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool F.C., τίμησε τον πρώην άσσο των Reds Anthony Le Tallec για την προσφορά του στον Σύλλογο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γάλλος επιθετικός ήρθε επί ημερών Gerard Houllier και στη χρονιά 2004/05 είχε ενεργό συμμετοχή στην πορεία της ομάδας προς τον Τελικό της Πόλης.

Πριν την σέντρα του παιχνιδιού, στην Αθήνα η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool F.C., τίμησε τον πρώην άσσο των Reds Anthony Le Tallec για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 10/3/2016 Πρώτo Ευρωπαϊκό παιχνίδι με Manchester Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com