Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ώρα για απαντήσεις από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Liverpool

Ώρα για απαντήσεις από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Liverpool

Γράφει ο Νίκος Κοτούπας, φίλος της Ομάδας & του site μας

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Liverpool δίνει μια μεγάλη μάχη στο σπίτι της απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Τσόλο  Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Reds θα προσπαθήσουν να υπερκεράσουν το εμπόδιο των Rojiblancos έχοντας να διαχειριστούν το εις βάρος τους 1-0 από το παιχνίδι του Wanda Metropolitano που τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

Η ομάδα του Γιουργκεν Κλοπ όντας αποκλεισμένη από τους θεσμούς του FA Cup αλλά και του League Cup και με εξασφαλισμένη την κατάκτηση του πρωταθλήματος εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε οφείλει να κάνει τα πάντα για την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ώστε να μην μείνει ουσιαστικά χωρίς στόχους από τις αρχές Μαρτίου.

Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό η ομάδα διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος αφού υπέστη ταπεινωτική ήττα με 3-0 από την Γουότφορντ η οποία ήταν η πρώτη για το πρωτάθλημα  γνωρίζοντας παράλληλα  και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του FA Cup μετα την ήττα με 2-0 από την Τσέλσι στο Stamford Bridge.

H επιστροφή στις νίκες ήρθε το Σάββατο  στο Anfield  κόντρα στην Bornemouth σε ένα ματς όπου η Liverpool κέρδισε αλλά δεν έπεισε για μια ακόμη φορά τον τελευταίο καιρό. Είναι γεγονός πως με ανάλογη εικόνα οι πρωταθλητές Ευρώπης απέναντι στους στρατιώτες του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους και πρέπει να εμφανίσουν διαφορετικό πρόσωπο από αυτό των τελευταίων εβδομάδων, δίνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα σε όλους για το ποιά είναι η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Η Liverpool πηγαίνει σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι έχοντας την απουσία του βασικού της τερματοφύλακα Alisson Becker και με τον αρχηγό της Jordan Henderson να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την μεγάλη ρεβάνς. Ο φετινός Henderson αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια στην μηχανή του Γερμανού κόουτς που προσφέρει τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού. Τα ατέλειωτα τρεξίματα του, το πάθος του, η κάλυψη του στα ανεβάσματα του Άρνολντ και οι δεκάδες παροτρύνσεις προς τους συμπαίκτες του κατά την διάρκεια του ενενηντάλεπτου δίνουν στην Liverpool έναν πραγματικό αρχηγό εντός αγωνιστικού χώρου που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια των Reds να πετύχουν την ανατροπή και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση.

Tο Anfield θα σπρώξει τους παγκόσμιους πρωταθλητές σε ακόμη ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ δίνοντας   την απαιτούμενη ώθηση σε όλους όσους αγωνιστούν να αποδείξουν   πως αποτελούν μέλος μιας εκ των κορυφαίων   ομάδων του πλανήτη την  τελευταία διετία. Αυτή η πρόκριση θα είναι μια ηχηρή απάντηση προς τους επικριτές της ομάδας εντός και εκτός συνόρων αποδεικνύοντας πως τα τελευταία παιχνίδια ήταν μια κακή παρένθεση, θέτοντας έτσι τις βάσεις  για μια ακόμη μακρά πορεία στο Champions League.

Ώρα για απαντήσεις από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com