Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Atletico, Anfield, τραυματίες και κορωναϊό

Ο Klopp για Atletico, Anfield, τραυματίες και κορωναϊό

Η συνέντευξη του Jürgen Klopp ενόψει του μεγάλου αυριανού επαναληπτικού με την Atletico Madrid στο Anfield ολοκληρώθηκε και ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τον αυριανό αντίπαλο, την κατάσταση του Jordan Henderson, το Champions League και φυσικά την πιθανότητα διοργάνωσης των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορωναϊού.

Ρωτήθηκε αρχικά αν είναι υπέρ της απόφασης του να διεξαχθούν οι αγώνες δίχως την παρουσία οπαδών:

“ Αυτή η ερώτηση αφορά εμένα ως άνθρωπο και όχι ως προπονητή. Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο και τώρα το αντιλαμβανόμαστε καλύτερα αυτό. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για αυτό το πρόβλημα. Δεν έχω όμως εγώ τις επαρκείς γνώσεις. ”

“ Όποια και αν είναι η απόφαση, θα την σεβαστούμε και θα την αποδεχθούμε, αλλά δεν ξέρω πόσο θα ωφελήσει αν εφαρμοστεί αυτή τη στιγμή. ”

Για τους Henderson και Alisson:

“ Ο Hendo είναι έτοιμος, αλλά ο Alisson δεν θα προλάβει ούτε το Merseyside Derby. ”

Τι διαφορετικό να περιμένει κανείς από την Liverpool σε σχέση με τον πρώτο αγώνα:

“ Περισσότερα σουτ στον στόχο! Στον πρώτο αγώνα είχαμε μερικές καλές στιγμές, αλλά αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου στη μαζική άμυνα. Εκείνοι σκόραραν ένα γκολ και ήταν λίγο τυχεροί. ”

“ Το 0-0 στον πρώτο αγώνα θα ήταν τέλειο, αλλά και πάλι θα έπρεπε να σκοράρουμε. Είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. ”

“ Για εμάς ο πρώτος αγώνας ήταν το πρώτο ημίχρονο και συνήθως εκεί κάνουμε κριτική. Στο δεύτερο ημίχρονο μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε. ”

“ Αυτή τη φορά είχαμε 3 εβδομάδες να προετοιμαστούμε και όχι 15 λεπτά. Μερικά από τα πλεονεκτήματα που είχαν εκείνοι στο πρώτο ματς, τώρα τα έχουμε εμείς. ”

Για την βοήθεια που θα δώσει το Anfield στους Reds:

“ Το κοινό θα μας δώσει μεγάλη ώθηση, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο αυτό. ”

“ Αντιμετωπίζουμε όμως μια ομάδα, η οποία ξέρει να αμύνεται και μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Κάθε παίκτης τους μπορεί να γίνει επικίνδυνος, ενώ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους στις στημένες φάσεις. ”

“ Είναι αλήθεια όμως ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες της Atletico δεν έχουν παίξει στο Anfield και θέλουμε να το αξιοποιήσουμε αυτό. ” Τόνισε ο Klopp.

Για τον Joao Felix:

“ Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής και καταπληκτικές ικανότητες. Αυτός είναι ένας σπουδαίος συνδυασμός. Διαθέτει ταχύτητα, είναι δημιουργικός και έχει ποδοσφαιρικό μυαλό. Μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. ”

Για την αντικατάσταση του Mane στη Μαδρίτη:

“ Έχουμε ήδη μιλήσει γι’ αυτό, αλλά θα σας απαντήσω ξανά. Σε μια παρόμοια περίπτωση, δεν θα έκανα το ίδιο, αλλά έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την ανατροπή στην έδρα μας. ”

“ Χρειαζόμαστε όμως πάντα έναν διαιτητή, που μπορεί να διαχειριστεί όποιες καταστάσεις προκύψουν στον αγώνα. ”

“ Ο Sadio δεν έκανε τίποτα κακό. Ο καθένας παίζει με αγκωνιές του πλέον. ”

Αν φοβάται τον αποκλεισμό:

“ Δεν γίνεται να φοβόμαστε τον αποκλεισμό. Αν φοβόμαστε, δεν θα μπορούμε να παίξουμε απευλεθεωμένοι. Θα μας δοθούν ευκαιρίες στον αγώνα και εμείς θα πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. ”

Ρωτήθηκε ξανά για τον κορωναϊό, αλλά αυτή τη φορά από Ισπανό δημοσιογράφο:

“ Ανησυχείς για την πόλη σου; Ανησυχείς, αλλά ταξίδεψες, ήρθες εδώ και με ρωτάς αυτό. Αξίζει να ταξιδέψεις για το ποδόσφαιρο εφόσον ανησυχείς. Εμείς απλά παίζουμε ποδόσφαιρο. ” Απάντησε ο Klopp.

Με τον αρχηγό για την ανατροπή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com