Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Ώρα για άλλη μία ξεχωριστή βραδιά στο Anfield!»

Milner: «Ώρα για άλλη μία ξεχωριστή βραδιά στο Anfield!»

Τον τόνο ενόψει της μεγάλης αυριανής ρεβάνς της Liverpool με την Atletico Μαδρίτης έδωσε ο James Milner, μιλώντας στο site των Reds.

Ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας μας έκανε ειδική αναφορά για τον «X factor» πού μπορεί να οδηγήσει στην ανατροπή της κατάστασης πού δημιουργήθηκε στον αγώνα του Wanda Metropolitano.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του:

«Προφανώς, το να πηγαίνουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι αμέσως μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα είναι ευχάριστο, μας δίνει μία καλή αίσθηση.»

«Το κοινό θα βρίσκεται στο πλευρό μας, και θα είναι μία ξεχωριστή νύχτα. Πάντα είναι έτσι, οπότε είναι δική μας δουλειά να ανατρέψουμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα.»

«Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι, ξέρουμε πόσο καλά οργανώνονται, όμως μακάρι να τους πιέσουμε μέχρι εκεί πού δεν παίρνει και να αντιστρέψουμε την κατάσταση.»

Εν συνεχεία, ο Millie σχολίασε λίγο πιο αναλυτικά τον «παράγοντα Anfield»:

«Είναι ένα απίστευτο μέρος για να παίζεις ποδόσφαιρο.»

«Παρατηρείς πόσες καταπληκτικές ομάδες της Liverpool έχουν υπάρξει μέσα στα χρόνια, οι ομάδες του Shankly και τέτοια πράγματα. Οπότε, το να αναφερόμαστε και εμείς στο ίδιο επίπεδο με αυτούς τους τύπους και να κάνουμε παρόμοια ρεκόρ είναι ξεχωριστό για μας, και είναι αυτό πού θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε.»

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία για αυτή την ομάδα, έχει ήδη φανταστική ιστορία, όμως εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε σε αυτή.»

«Η δίψα είναι εδώ, μπορείς να το δεις αυτό παρατηρώντας τα παιδιά (τους συμπαίκτες του), και θέλουμε απλά να συνεχίσουμε να κατακτούμε τρόπαια και να σπάσουμε όσα περισσότερα ρεκόρ γίνεται.»

O James Milner πανηγυρίζει τη σημερινή νίκη!
O James Milner πανηγυρίζει τη νίκη επί της Bournemouth!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com