Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κορυφαίας σημασίας η πρόκριση επί της Atletico Madrid

Κορυφαίας σημασίας η πρόκριση επί της Atletico Madrid

O Mo Salah στο γήπεδο της Atletico Madrid στη knock-out αναμέτρησης της σεζόν 2019-20.

Γράφει ο Μανώλης Φραντζεσκάκης, φίλος της Ομάδας, του site & της Λέσχης μας.

Η νίκη εναντίον της Bournemouth σε συνδυασμό με την ήττα της City μας φέρνει 6 βαθμούς (το πολύ) μακριά η μάλλον κοντά στην κατάκτηση (μαθηματικά)του 19ου πρωταθλήματος, που ήταν ο μεγάλος μας πρώτος
στόχος της χρονιάς!!! Αυτό είναι το σημαντικό αυτή την στιγμή..

Όμως σε καμιά περίπτωση δεν υποβαθμίζουμε και τον άλλο εξίσου μεγάλο στόχο μας που είναι η διατήρηση »των σκήπτρων» του CL!!! Οπότε ο αγώνας με την ΑΤΛEΤΙΚΟ είναι κορυφαίας σημασίας και ταυτόχρονα υψηλής δυσκολίας, δεδομένου ότι το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα (1-0) είναι πονηρό και δύσκολο, ειδικά εάν δεχθούμε γκολ, ο ΣΙΜΕΟΝΕ θα έρθει να στήσει πούλμαν και κακά τα ψέματα η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ βρίσκεται σε περίοδο κοιλιάς και »ντεφορμαρίσματος »σημαντικών ποδοσφαιριστών της, ειδικά στον
χώρο του κέντρου, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά..

 

Αυτό το διαπιστώσαμε ,παρά τη νίκη,και στον αγώνα με την  Bournemouth. Να θυμίσω ότι η μοναδική ασιστ στο ΜΑΝΕ που πέτυχε το 2-1 προήλθε από τον VVD!! Ειδικά ΦΑΜΒΙΝΙΟ και ΤΖΙΝΙ είναι εντελώς εκτός ρυθμού..

Παρατηρούμε ότι αυτό συμβαίνει ,ίσως τυχαία ίσως όχι, μετά την διακοπή της PL της οποίας ο ΚΛΟΠ υπήρξε οπαδός. Αποδεικνύεται ότι το break τελικά δεν βοήθησε την ομάδα, όπως πίστευε, αλλά αντιθέτως την αποσυντόνισε. Ίσως δε να ήταν,για να στηρίξει το break,, σε λάθος κατεύθυνση η απόφαση του να στείλει την Κ-2’3 στον αγώνα κυπέλλου με την ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ.

 

Κατά την άποψη μου στην προαναφερόμενη συνάντηση έπρεπε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής αλλά και σε αυτούς που είχαν επιστρέψει από τραυματισμούς. ΦΑΜΠΙΝΙΟ-ΟΡΙΓΚΙ-ΜΙΝΑΜΙΝΟ-ΜΑΤΙΠ-ΛΟΒΡΕΝ-ΛΑΛΑΝΑ-ΟΧ-ΚΕΙΤΑ, πιστεύω ότι έπρεπε να παίξουν με ΣΡΟΥΣΠΕΡΙ. Ζητούμενο η απόκτηση ρυθμού.

 

Συνεπώς, για να επανέλθω στην αναμέτρηση με ΑΤΛΕΤΙΚΟ, ελπίζω στην παρουσία του ΧΕΝΤΟ, που μπορεί να δυναμώσει πολύ το νευραλγικό χώρο του κέντρου με τα προσόντα του και την ηγετική φυσιογνωμία του.. Εάν απουσιάσει τότε έχουμε θέμα.

Σημαντική είναι και η επιστροφή ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ γιατί εκτός των άλλων, θα επιτρέψει την παρουσία ΜΙΝΛΕΡ (ηρωικός και κορυφαίος στον αγώνα του Σαββάτου) στο κέντρο, που θα βοηθήσει πολύ ειδικά αν απουσιάσει ο ΧΕΝΤΟ.

 

Πάντως σημερινά δημοσιεύματα θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς άρα και στον αγώνα της Τετάρτης.

 

Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ακράδαντα ότι η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του ΚΛΟΠ θα βρεί τον τρόπο να παρουσιάσει την ομάδα πανέτοιμη και μαζί με το »καμίνι»του ΑΝΦΙΛΝΤ θα οδηγήσουν την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ στη νίκη και στην πρόκριση!!!

 

YNWA!!!

Κορυφαίας σημασίας η πρόκριση επί της Atletico Madrid
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com