Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις την Premier League»

Milner: «Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις την Premier League»

Ο James Milner επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα της Liverpool για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Bournemouth, έχοντας εξαιρετική απόδοση, με τον κόσμο της ομάδας μάλιστα να τον ψηφίζει ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης.

Ο Άγγλος μέσος εξήγησε στις τελευταίες του δηλώσεις πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις την Premier League:

“ Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το πρωτάθλημα και δεν είναι φυσιολογικό να κερδίζεις τόσα πολλά παιχνίδια. ”

“ Μπορεί να κερδίσεις το πρωτάθλημα και να έχεις μερικές βαθμολογικές απώλειες, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να έχεις τόσες πολλές νίκες και αυτό κάνει τον κόσμο να πιστεύει πως το πρωτάθλημα είναι εύκολο. ”

“ Εμείς κάθε φορά που κερδίζουμε έναν αγώνα, βάζουμε μουσική στα αποδυτήρια και το απολαμβάνουμε γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίζεις αγώνες της Premier League. Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις που γίνεται πολύ δύσκολο. ” Είπε ο Milner.

“ Το έχω περάσει αυτό με την Leeds το 2004, όταν υποβιβαστήκαμε και τότε μας φαινόταν απίστευτο να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Πρέπει πάντα να θυμάσαι πόσο ανταγωνιστική είναι η Premier League και πρόκειται να το πληρώσεις κάθε φορά που δεν είσαι καλός. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να παίζουμε καλά. ”

Για τον επαναληπτικό της Τετάρτης κόντρα στην Atletico Madrid είπε:

“ Ήταν θετικό που πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της Τετάρτης. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και σημαντικό για την πορεία μας στο φετινό Champions League. ”

“ Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις και να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε. ”

Ο James Milner ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Cherries.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com