Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Adrian για Bournemouth, Milner και Atletico

Ο Adrian για Bournemouth, Milner και Atletico

Η Liverpool ξαναβρήκε τη νικηφόρα νοοτροπία τους για να κάνει την ανατροπή και να νικήσει τη Bournemouth το Σάββατο, πιστεύει ο Adrian.

Οι Reds πήγαν στη συνάντηση του Σαββάτου με την ομάδα του Eddie Howe έχοντας χάσει τρία από τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έπρεπε να ξεπεράσει την απογοήτευση του γκολ του Callum Wilson για να διεκδικήσει μια 22η συνεχόμενη νίκη στο Premier League.

Γκολ από τον Mohamed Salah και τον Sadio Mane, τα οποία προήλθαν πριν από το ημίχρονο, εξασφάλισαν τους σημαντικούς 3 βαθμούς για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Και ο Adrian, ο οποίος ήταν στην ενδεκάδα για τον τραυματία Alisson Becker, επαίνεσε τη στάση της Liverpool.

Διαβάστε παρακάτω την συνέντευξη του Ισπανού, μετα το παιχνίδι, στο Liverpoolfc.com…

Πρώτον, Adrian, αυτή ήταν μια σημαντική νίκη, αλλά ποιες ειναι οι σκέψεις σου για την απόδοση;

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μερικά κακά αποτελέσματα. Η αυτοπεποίθηση όλων ήταν λίγο κάτω, αλλά νομίζω ότι σήμερα δείξαμε ότι η νοοτροπία του νικητή επέστρεψε, η ομάδα απάντησε μετά από το πρώτο γκολ της Bournemouth. Δείξαμε εκ νέου ότι είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε το τέλος της σεζόν και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται και οι 3 βαθμοί ήταν το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα και τα καταφέραμε.

Νιώθετε το βάρος της προσδοκίας περισσότερο μετά από μια σειρά από απογοητευτικά αποτελέσματα;

Σήμερα ήταν πραγματικά σημαντικό να πάρουμε τους 3 βαθμούς για να πάρουμε αυτή την αυτοπεποίθηση πίσω, 100 %. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη πρόκληση εναντίον της Atletico Madrid εδώ στο Anfield. Πρέπει να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα της Μαδρίτης, αλλά το Anfield θα πάρει φωτιά σίγουρα, οι οπαδοί θα μας στηρίξουν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Θα επιτεθούμε στο παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο και απόψε θα σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι επειδή είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν αυτή τη στιγμή.

Τι εχεις να πεις για την επέμβαση του James Milner στο δεύτερο ημίχρονο;

Ήταν τέλεια. Έπρεπε να προσπαθήσω να μπλοκάρω το σουτ και αυτός [ο Ryan Fraser] πήρε την μπάλα από πίσω από μένα, και άρχισε να τρέχει [ο Milner] για να υπερασπιστεί την εστία. Είδα τη στιγμή που έτρεχε και σκέφτηκα «Ναι Millie, μπορείς να το κάνεις» και το έκανε! Είναι ένας κορυφαίος παίκτης, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, ώστε να γνωρίζει την ευκαιρία και να είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία.

Η εμπειρία και οι ηγετικές ικανότητες του Milner είναι τόσο σημαντικές σε παιχνίδια όπως αυτά, έτσι δεν είναι;

Νομίζω ότι οι έμπειροι παίκτες, πρέπει να δείχνουν χαρακτήρα στο γήπεδο. Όταν δεν είσαι στην καλύτερη στιγμή, να δείξει αυτόν τον χαρακτήρα και να επιστρέψει την αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε χαρακτήρα, επιστρέψαμε στο παιχνίδι, σημειώσαμε 2 καλά γκολ με τον Sadio και τον Mo. Άρχισαν να σκοράρουν και πάλι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους επιθετικούς, για να επανέλθει η αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι, πρέπει να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι και να σκεφτούμε μόνο το επόμενο.

22 επανειλημμένες εντός έδρας νίκες πρωταθλήματος. Πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί αυτό το επίπεδο συνοχής;

Δεν είναι εύκολο. Ο καθένας ξέρει ότι η Premier League είναι τόσο δύσκολη ώστε να κερδίσεις αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών εντός έδρας είναι ένα απίστευτο πράγμα. Ίσως θα δούμε στο μέλλον ότι αυτό το ρεκόρ είναι μεγάλο, αλλά τώρα δεν το σκέφτομαι, βαδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Σήμερα χρειαζόμασταν τους 3 βαθμούς, τους πήραμε και τελείωσε.

Κοιτάζοντας προς την Atletico Madrid την Τετάρτη. Ποιά μαθήματα μπορείτε να πάρετε από το πρώτο αγώνα για να νικήσετε αυτό το παιχνίδι;

Νομίζω ότι γνωρίζουμε το στυλ παιχνιδιού της Atletico. Πρέπει να προετοιμαστούμε τις επόμενες ημέρες όσο το δυνατόν περισσότερο να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα, να είμαστε υπομονετικοί, να κινούμε την μπάλα γρήγορα επειδή σίγουρα θα θέλουν να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα εδώ. Αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να αμύνονται για 95 λεπτά, εδώ στο Anfield είναι μια διαφορετική ιστορία. Η Μαδρίτη ήταν η Μαδρίτη, αλλά τώρα έχουμε τον επαναληπτικό εδώ, έτσι ελπίζουμε και σκεφτόμαστε να προσπαθήσουμε να επανέλθουμε σε αυτό το παιχνίδι και να κερδίσουμε το παιχνίδι σίγουρα.

Δύο συμμετοχές έχει στο φετινό Champions League ο Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com