Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφασίζεται σήμερα αν θα διεξαχθούν κεκλεισμένων οι αγώνες της Premier League

Αποφασίζεται σήμερα αν θα διεξαχθούν κεκλεισμένων οι αγώνες της Premier League

Τα κρούσματα κορωνοϊού ανά την Ευρώπη ολοένα και αυξάνονται και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς καθημερινά, κάτι που έχει οδηγήσει αρκετές (ανάμεσα τους και η Ελλάδα) να διατάξουν την διοργάνωση αγώνων χωρίς την παρουσία οπαδών, για να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί και στην Premier League, όπως και στα υπόλοιπα Αγγλικά πρωταθλήματα

Η σχετική απόφαση αναμένεται να παρθεί στην κρίσιμη σημερινή που θα έχει το υπουργείο Αθλητισμού με τα δύο συνδρομητικά κανάλια που μεταδίδουν το πρωτάθλημα στο Νησί.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 273 κρούσματα (ως το βράδυ της Κυριακής) στην Αγγλία, ενώ έχουν σημειωθεί και δύο θάνατοι.

Θυμίζουμε πως η Premier League έχει ήδη απαγορέψει τις χειραψίες πριν την έναρξη των αγώνων, καθώς και την ύπαρξη μασκότ, ενώ τα μέτρα της έχει λάβει και η Liverpool, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας των Reds στην Premier League είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 21 Μαρτίου με αντίπαλο την Crystal Palace, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε η ομάδα του Jürgen Klopp να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ την επόμενη Δευτέρα η Liverpool θα επισκεφθεί το Goodison Park για το Merseyside Derby κόντρα στην Everton…

Αναμονή στην Premier League για την απόφαση της Αγγλικής κυβέρνησης. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com