Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neil Warnock: «Η City θα βρισκόταν στο +10 αν είχε τον van Dijk»

Neil Warnock: «Η City θα βρισκόταν στο +10 αν είχε τον van Dijk»

Ο πρώην προπονητής της Cardiff City, Neil Warnock, επιμένει ότι η Manchester City δεν θα χρειαστεί να προσθέσει κανέναν άλλον στην ομάδα τους αν «έριχνε» 200 εκατομμύρια λίρες για να πάρει τον κεντρικό αμυντικό της Liverpool, Virgil van Dijk.

H City, που δεν μπορεί ούτε καν να πλησιάσει την Liverpool στον αγώνα για τον τίτλο της Premier League αυτή τη σεζόν, έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα στην άμυνα, ειδικά στο κέντρο.

Η πρόταση του Warnock προς την City να υπογράψει τον van Dijk ήρθε σε μια συζήτηση που είχε για την άμυνα της Liverpool πριν από τη νίκη της επί της Bournemouth στο Anfield.

Ο Warnock, ο οποίος βρίσκεται εκτός δουλειάς από τότε που έφυγε απ’το Cardiff τον Νοέμβριο, δήλωσε στο talkport: «Ο [Dejan] Lovren, δεν θα ήταν στην ομάδα μου.

«Κοιτάζω αυτό που έχουν κάνει, αν έχουν τον Joe Gomez μαζί με τον Van Dijk, θα είναι εντάξει, θα ξεκινήσουν ξανά να κερδίζουν γιατί ο Gomez κάνει την διαφορά με το ρυθμό του.

«Είναι σαν τη Man City, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Man City είναι η καλύτερη [ομάδα]. Αν έπαιρναν ένα Van Dijk, δεν θα υπέγραφα κανέναν άλλον, θα ξόδευα 200 ​​εκατομμύρια λίρες για το Van Dijk.

«Αν είχαν ένα Van Dijk στην ομάδα τους, θα ηταν 10 βαθμούς μπροστά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτε κακό με τη Man City εκτός από το κέντρο της άμυνας. »

Κομβικός για την Liverpool ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com