Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Howe: «Ίσως η καλύτερη ομάδα του κόσμου η Liverpool»

Howe: «Ίσως η καλύτερη ομάδα του κόσμου η Liverpool»

Τα καλύτερα είχε να πει για ακόμη μια φορά για την Liverpool ο προπονητής της Bournemouth, Eddie Howe στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Anfield, ενώ εξήγησε ποια ήταν η στιγμή που έκρινε την αναμέτρηση και οδήγησε τους Cherries στην ήττα.

Ο Eddie Howe θεωρεί πως ο τραυματισμός του Steve Cook έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα της ομάδας του:

“ Ήταν μια σημαντική στιγμή για τον αγώνα και ένα πλήγμα για την ομάδα μας. Είχαμε ξεκινήσει καλά τον αγώνα και χάσαμε τον αρχηγό μας. Ήταν δύσκολο μα το αντιμετωπίσουμε αυτό. ”

“ Οι αλλαγές που χρειάστηκε να κάνουμε στην άμυνά μας, δεν μας βοήθησαν. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να προσαρμοστούν στον ρυθμό του αγώνα και θεωρώ πως ο Jack (Simpson) το ένιωσε αυτό τα πρώτα δέκα λεπτά. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας του είπε:

“ Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά και δεν μπορώ να κάνω μεγάλη κριτική στην εμφάνισή μας. ”

“ Γνωρίζαμε πως θα έχουμε για λίγη ώρα την μπάλα στα πόδια μας και έπρεπε να αμυνθούμε καλά. Νομίζω πως η αμυντική μας οργάνωση ήταν καλή, όταν είχαν εκείνοι την κατοχή. ”

“ Δύο στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο μας κόστισαν τη νίκη. Η Liverpool πίεζε συνεχώς ψηλά, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που μας εξέπληξε. Έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε αυτό. ”

“ Κάναμε μερικά λάθη. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, αλλά είχαν μια άτυχη στιγμή. ”

Για την Liverpool πρόσθεσε:

“ Η Liverpool ίσως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και μπορούμε να αποκομίσουμε θετικά από την εμφάνιση που κάναμε εναντίον της. ”

Με ανατροπή νίκησε την Bournemouth, η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com