Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Πολλές ομάδες θα κατέρρεαν, εμείς όμως όχι!»

Milner: «Πολλές ομάδες θα κατέρρεαν, εμείς όμως όχι!»

O James Milner έκανε την...απόκρουση της σεζόν στο χθεσινό παιχνίδι!
Ο Milner έπαιξε έξοχα, ενώ αντικατέστησε τον Andy Robertson στην αριστερή πλευρά και έκανε μια έξοχη απομάκρυνση στην γραμμή στο δεύτερο ημίχρονο.
«Ποτέ δεν είναι [απλό] – δεν νομίζω ότι κανένα παιχνίδι της Premier League είναι εύκολο. Είναι ένα βαρετό πράγμα που λέμε, αλλά είναι αλήθεια, ειδικά όταν είχαμε δυο εμφανίσεις που δεν ήταν στο επίπεδο μας «, δήλωσε ο σημερινός αρχηγός.
«Και πάλι δεν ήμασταν στο καλύτερό μας, αλλά πολλές ομάδες θα είχαν καταρρεύσει μετά από μερικά κακά αποτελέσματα, πολλά πράγματα που συμβαίνουν εκτός γηπέδου με ανθρώπους να λένε διάφορα και πολλές ομάδες ίσως να είχαν καταρρεύσει στο 1-0 αλλά όχι εμείς. «Μείναμε ήρεμοι και όταν έχεις τα παιδιά μπροστά, έχεις πάντα μια ευκαιρία.»
Η Liverpool έχει κερδίσει 22 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος στο Anfield – ρεκόρ όλων των εποχών στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.
Ο Milner συνέχισε:
«Είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο. Μπορείτε να δείτε ότι μας υποστήριξαν σήμερα ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά στην αρχή. Οι απίστευτες ομάδες που έπαιξαν εδώ με το πέρασμα των χρόνων, το να συγκρίνεσαι με αυτές και να έχεις μια καλή πορεία είναι ξεχωριστό, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε καλές εμφανίσεις, ελπίζουμε να κερδίσουμε τρόπαια και να δημιουργήσουμε ιστορία για αυτό το σύλλογο».
O James Milner πανηγυρίζει τη σημερινή νίκη!
O James Milner πανηγυρίζει τη σημερινή νίκη!
 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com