Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει αλλαγές για Bournemouth ο Klopp

Ετοιμάζει αλλαγές για Bournemouth ο Klopp

Η Liverpool σήμερα το μεσημέρι υποδέχεται στο Anfield την Bournemouth για την Premier League και ο Jürgen Klopp θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, όπως ανέφερε στις τελευταίες του δηλώσεις πριν το παιχνίδι.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θα κάνει αλλαγές ενόψει και του επαναληπτικού με την Atletico Madrid:

“ Ναι, 100% θα κάνουμε αλλαγές αλλά δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Atletico. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να παίζεις Σάββατο και μετά ξανά Τετάρτη. ”

“ Στο μυαλό μας έχουμε ακόμα το ματς με την Chelsea, γιατί είχε υψηλή ένταση και πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν ξανά. Αυτό όμως δεν σχετίζεται με τον επαναληπτικό κόντρα στην Atletico. ”

“ Επίσης δεν έχει σχέση και με το παιχνίδι με την Watford. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα και μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο μετά από καιρό δεν παίξαμε καλά και να μας λέτε πως δεν παίζουμε καλά. ”

“ Τα παιδιά που αγωνίστηκαν με την Watford, αλλά όχι κόντρα στην Chelsea, προπονούνται κανονικά και δείχνουν καθημερινά πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση. ”

“ Έχουμε διαφορά προγράμματος προπόνησης. Οι Firmino και Salah συνήθως δεν συμμετέχουν στην προπόνηση την επόμενη μέρα του αγώνα, επειδή κάνουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα, για να αναρρώσουν. Το ίδιο ισχύει και με τον Trent. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για την Bournemouth με βάσει τον αγώνα με την Chelsea, αλλά δεν θα σκεφτούμε την Atletico. ”

Και αν αντιμετωπίζει πρόβλημα η ομάδα στη θέση του τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Alisson:

“ Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά έχουμε τον Adrian και τον Lonergan για την θέση του τερματοφύλακα. ”

“ Ο Kelleher είναι επίσης τραυματίας, αλλά ο Adrian έχει πραγματοποιήσει μερικές σούπερ εμφανίσεις για εμάς κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Αυτό σημαίνει πως έχουμε μια καλή αναπληρωματική λύση, ακόμη και όταν δεν είναι διαθέσιμος ένας παίκτης με την ποιότητα του Alisson. ”

Ο Adrian θα καλύψει το κενό του Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com