Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Howe: «Όλες οι ομάδες θα ήθελαν να είχαν έναν αρχηγό σαν τον Henderson»

Howe: «Όλες οι ομάδες θα ήθελαν να είχαν έναν αρχηγό σαν τον Henderson»

Ο Jordan Henderson μπορεί να παραμένει τραυματίας και να έχει τεθεί εκτός από τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Bournemouth, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον coach των Cherries, Eddie Howe να πει τα καλύτερα για τον αρχηγό των Reds.

Ο προπονητής της Bournemouth μίλησε πρώτα για τον Hendo:

“ Πρώτα από όλα, πιστεύω πως οι ηγετικές του ικανότητες βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Αυτό πιστεύω πως μπορείτε όλοι να το δείτε. ”

“ Όλες οι ομάδες θα ήθελαν το πάθος του και τις ηγετικές του ικανότητες. ”

“ Αυτό είναι κάτι που έχουμε αναζητήσει τις τελευταίες σεζόν, να έχουμε δηλαδή μια φωνή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα θέλαμε να έχουμε ηγέτες, οι οποίοι θα μπορούν να αλλάξουν τον αγώνα, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. ”

“ Έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και επίσης μπορεί να αγωνίζεται σε διαφορετικές θέσεις. Είτε αγωνίζεται σε μια πιο αμυντική θέση, είτε πιο προωθημένος, η ποιότητά που διαθέτει γίνεται εμφανής. Έχει την ικανότητα να σκοράρει γκολ και να δημιουργεί. ” Είπε ο Howe.

Για το ντερφορμάρισμα της Liverpool:

“ Πιστεύω πως αυτό είναι αναπόφευκτο όταν η σεζόν είναι τόσο μεγάλη. Πρέπει να δώσω τα εύσημα στον Jürgen Klopp και στους παίκτες του, γιατί όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι απίστευτα. ”

“ Παίζουν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο κάθε εβδομάδα και επίσης έχουν καταφέρει να γυρίσουν παιχνίδια και να πάρουν πολύτιμους βαθμούς. Ο χαρακτήρας της ομάδας τους δείχνει πολύ δυνατός και για εμάς αυτός ο αγώνας αποτελεί το απόλυτο τεστ. ”

Ο Eddie Howe θαυμάζει τη δουλειά του Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com