Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Bournemouth, Anfield, τραυματίες, League Cup και κορωνοϊό

Ο Klopp για Bournemouth, Anfield, τραυματίες, League Cup και κορωνοϊό

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα με την Bournemouth στο Anfield ολοκληρώθηκε και ο Γερμανός τεχνικός, αφού επιβεβαίωσε τον τραυματισμό και την απουσία του Alisson Becker μίλησε για την κατάσταση του Jordan Henderson, τον αυριανό αγώνα, την βοήθεια που θα δώσει το Anfield στην ομάδα, τον κορωνοϊό και την κατάσταση που επικρατεί στους Reds μετά τις συνεχόμενες ήττες.

Επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Alisson και ρωτήθηκε για τους τραυματίες και αν ο Henderson μπορεί να προλάβει την Atletico:

“ Ο Henderson έχει ελπίδες να προλάβει την Atletico, αλλά όχι την Bournemouth. Ο Shaq θα μείνει εκτός και από τους δύο αγώνες. ”

Αν έχει κακή ψυχολογία η ομάδα και αν έχει αλλάξει κάτι μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες:

“ Οι νίκες σου δίνουν ψυχολογία και οι ήττες σου την παίρνουν πίσω, αυτό είναι φυσιολογικό. Οι ήττες σου δείχνουν πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά και αντιδράσεις. Πρέπει να το κάνουμε αυτό και πάνω από όλα να παραμείνουμε ενωμένοι.”

“ Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα, ούτε θα είχε αλλάξει άμα είχαμε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια. Ούτε ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι έχει αλλάξει. ”

“ Προσπαθούν να μας κλείνουν τους χώρους και να δημιουργούν ευκαιρίες από αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις. ”

Για την Bournemouth:

“ Η Bournemouth είναι μια επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να κάνει πολύ καλά τα πράγματα που ανέφερα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ποδόσφαιρο, ώστε να διασπάσουμε την άμυνά τους και να προστατέψουμε τη δική μας.”

“ Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Η επιθετική τους κι η αμυντική τους γραμμή δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά εμείς τους σεβόμαστε ως ομάδα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα, απλά όχι για αύριο. ”

“ Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη αύριο. ”

Ρωτήθηκε ξανά για τον Κορωνοϊό και την απόφαση της Premier League να απαγορέψει τις χειραψίες πριν τους αγώνες:

“ Εμπιστεύομαι την Premier League και όσα μας λέει οπότε δεν θα υπάρξουν χειραψίες. Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται συνέχεια πως θα σταματήσουμε τη διάδοση του ιού. ”

“ Εμείς θα κάνουμε ότι μας λέει η Premier League. Δεν θα κάνουμε χειραψίες και δεν θα έχουμε μασκότ. ”

“ Εκτός από αυτό, θα κάνουμε όλα τα φυσιολογικά πράγματα. Τις λύσεις θα τις βρουν πιο εξειδικευμένοι άνθρωποι. Εκείνοι θα πάρουν τις αποφάσεις, θα μας δώσουν οδηγίες και εμείς θα τις ακολουθήσουμε. ” Απάντησε ο Klopp.

Για την βοήθεια που θα δώσει το Anfield στην ομάδα:

“ Στο παιχνίδι που χάσαμε κόντρα στην Atletico το γήπεδό τους είχε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. ”

“ Στο επόμενο παιχνίδι χάναμε με 2-1 από την West Ham και ο κόσμος του Anfield μας βοήθησε να κάνουμε την ανατροπή. Μας έχουν βοηθήσει πολλές φορές. Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο και τους έχουμε ανάγκη. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για το momentum της ομάδας του και τον επαναληπτικό με την Atletico:

“ Δεν μπορείς απλά να ελπίζεις να αποκτήσεις ένα καλό momentum. Πρέπει να δουλέψεις και να το κερδίσεις. ”

“ Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη στο παιχνίδι με την Atletico και θα ήταν θετικό, αν κάναμε μια καλή αρχή με νίκη αύριο. ”

Τι είπε στους παίκτες του μετά τις ήττες από Watford και Chelsea:

“ Μίλησα με τους παίκτες μετά τους δύο αγώνες. Για το παιχνίδι με την Chelsea τους είπα πως μου άρεσε η εμφάνισή τους, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ και δεν μου άρεσε η αντίδρασή τους και στις φάσεις. ”

“ Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και ήμουν εντάξει με απόδοση τους. Είναι δύσκολο να το λες αυτό, όταν έχεις ηττηθεί, αλλά είναι η αλήθεια. ”

Αν κάνει κάτι διαφορετικό στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό:

“ Οι προπονήσεις μας ήταν μια χαρά. Όσοι έπαιξαν με την Chelsea ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα. Αυτή είναι η επιστήμη του αθλητισμού.”

“ Δεν θα δείξουμε αντίδραση στην προπόνηση, αλλά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε όσα λέμε και όσα κάνουμε στην προπόνηση. ”

Αν έχει αλλάξει κάτι στις αναλύσεις των αντιπάλων:

“ Αν έχει αλλάξει κάτι στις αναλύσεις μας; Όχι. ” Απάντησε ο Γερμανός.

Αν είναι τυχαίο που το ντερφομάρισμα της ομάδας ήρθε μετά τη διακοπή:

“ Ναι, είναι τυχαίο. ”

Για την πρόταση του προέδρου της Uefa, Alexander Ceferin να καταργηθεί το Carabao Cup:

“ Αποτελεί μια παράδοση για την Αγγλία. Μπορώ να πω εγώ πως πρέπει να καταργηθεί; ”

“ Είναι σημαντικό για τα οικονομικά των μικρότερων ομάδων. Πως γίνεται να πω ότι δεν είναι σημαντικό; Πρέπει όμως να βρούμε μια λύση. Ίσως λιγότερα παιχνίδια και ορισμένες αλλαγές στη διοργάνωση. ”

Για το επιβαρυμένο πρόγραμμα που έχει η Liverpool τα τελευταία χρόνια:

“ Η σεζόν έχει πολύ μεγάλη ένταση, αλλά ακόμη μεγαλύτερη έχουν όλα αυτά που διοργανώνονται μετά το τέλος της σεζόν (Euro, Copa America, Copa Africa). ”

“ Κανονικά θα πρέπει να είναι καλή ευκαιρία για ένα διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Ο στόχος μας θα πρέπει είναι να μειωθεί ο αριθμός των αγώνων. ”

Ελπίζει για Atletico ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com