Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η επίσημη δήλωση της Liverpool για την πρόληψη του κορονοϊού

Η επίσημη δήλωση της Liverpool για την πρόληψη του κορονοϊού

Επίσημη ενημέρωση δημοσίευσε προς τους μελλοντικούς επισκέπτες του Anfield η Liverpool, εν μέσω του παγκόσμιου κινδύνου που προκαλεί ο κορονοϊός.

Το συμβουλευτικό αυτό statement εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας μας, είχε σκοπό αφενός να ενημερώσει το κοινό πού θα επισκεφτεί το Anfield στα επερχόμενα παιχνίδια για τα αυξημένα μέτρα υγιεινής εντός του γηπέδου, αφετέρου να τους συμβουλέψει αναφορικά με τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης.

Το statement ανέφερε τα εξής:

«Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει δημιουργηθεί μία αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 σε παγκόσμια κλίμακα. Εμείς έχουμε πάρει ορισμένα νέα μέτρα, προκειμένου να βοηθήσουμε στην πρόληψη της εξάπλωσης του ιού και να προστατεύσουμε την υγεία των υπαλλήλων μας.»

«Έχουμε λάβει ενεργά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης των ταξιδιών όλου του προσωπικού σε χώρες υψηλού κινδύνου, και της υπενθύμισης σε όλους των καλών πρακτικών υγιεινής, μέσω ειδοποιήσεων μέσα και γύρω από τα site μας. Επίσης, έχουμε ενεργοποιήσει ένα ερωτηματολόγιο για όλους τους εξωτερικούς επισκέπτες των προπονητικών μας εγκαταστάσεων, των γραφείων μας, και άλλων εγκαταστάσεων πού χρησιμοποιούμε τακτικά.»

«Για τους οπαδούς πού προγραμματίζουν να επισκεφτούν το Anfield, θα υπάρχουν απολυμαντικά χεριών και/ή αντιβακτιριδιακό σαπούνι σε όλα τα αποχωρητήρια του Anfield, καθώς επίσης και αφίσες με επιπρόσθετη πληροφόρηση, πού θα ενισχύουν τις επίσημες ιατρικές συμβουλές, ώστε ο καθένας να αναλαμβάνει προσωπική ευθύνη για την εξαιρετική προσωπική υγιεινή. Επίσης, τις μέρες των αγώνων παίρνουμε προληπτικά μέτρα, και δεν θα έχουμε μασκότ στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε φίλαθλος πού εμφανίζει συμπτώματα πού είναι σχετικά με τον ιό, θα πρέπει να βεβαιώνεται ότι εξοικειώνει τον εαυτό του με τις συμβουλές του επικεφαλής γιατρού σχετικά με την αυτό-απομόνωση.»

«Εμείς θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τις καλύτερες συμβουλές από τις σχετικές αρχές, και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους για τις περαιτέρω εξελίξεις.»

Αυτή ήταν η επίσημη δήλωση (statement) της Liverpool.
Αυτή ήταν η επίσημη δήλωση (statement) της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Η επίσημη δήλωση της Liverpool για την πρόληψη του κορονοϊού

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com