Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Μιλήσαμε και λύθηκε το θέμα με τον Sterling»

Gomez: «Μιλήσαμε και λύθηκε το θέμα με τον Sterling»

Ο αμυντικός της Liverpool, Joe Gomez, μίλησε για την «διαφωνία» του με τον Raheem Sterling και για τις επακόλουθες αποδοκιμασίες από τους δικούς του οπαδούς όταν και οι δυο έπαιζαν μαζί στην Εθνική Αγγλίας.

Ο Sterling συγκρούστηκε με τον Gomez στο γήπεδο του Anfield κατά τη διάρκεια της νίκης της Liverpool επί της Manchester City με 3-1 το Νοέμβριο και παρόλο που αρχικά φαινόταν πως όποιο πρόβλημα μεταξύ τους είχε επιλυθεί, οι παίκτες συγκρούστηκαν ξανά όταν έπαιξαν μαζί με την Εθνική Αγγλίας.

Ο τσακωμός ξέσπασε ξανά στο κυλικείο της ομάδας στο εκπαιδευτικό συγκρότημα της εθνικής ομάδας στο St George’s Park.

Διάφορες πηγές είπαν ότι ο Gomez προσπάθησε να κάνει χειραψία με τον Sterling και μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν το μέσο της City να ρωτάει τον αμυντικό της Liverpool αν ήταν «ακόμα ο μεγάλος μάγκας.»

Ο δημοσιογράφος John Cross έγραψε: «Είναι κατανοητό πως το αστέρι της City στη συνέχεια πήγε να αρπάξει τον συμπαίκτη του αλλά τον πρόλαβαν άλλα μέλη της ομάδας.»

Ο Gomez έμεινε με γρατζουνιά στο πρόσωπό του και ο Sterling ‘κόπηκε’ απ’τον Gareth Southgate για τον προκριματικό αγώνα για το Euro 2020 απέναντι στην ομάδα του Μαυροβουνίου.

Όταν ο Gomez, ο οποίος αποδέχτηκε τη συγγνώμη του Sterling και υποστήριξε την απόφαση του προπονητή να κρατήσει τον παίκτη της Manchester City στην ομάδα, μπήκε αναπληρωματικός σε αυτό το παιχνίδι, είχε δεχθει αποδοκιμασίες από μερικά τμήματα του Αγγλικού πλήθους στο Wembley.

Ο άσος των Reds είπε στην The Athletic:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος.

«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, είναι το πάθος μου, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που έρχονται μαζί του, όπως το φως της δημοσιότητας. Αυτό είναι το πράγμα που δεν μου άρεσε.

«Εάν κάτι τέτοιο (οι αποδοκιμασίες) έκανε κατι, με έκανε κάπως πιο ανθεκτικό.

«Αλλά από την άποψη της πραγματικής κατάστασης (με τον Sterling), αυτό που συνέβη, συνέβη. Μιλήσαμε. Τελείωσε. Ως μια ομάδα, τελείωσε. Έτσι, στο μυαλό μου τελείωσε.

«Ήταν ακριβώς αυτό το παιχνίδι με τις αποδοκιμασίες.

«Δεν το έχω επεξεργαστεί ακόμα.

«Με αυτό που έγινε έρχεται και εμπειρία. Πήγαινα σε προπονήσεις και ήξερα κατά τις πρώτες μέρες μετά την δημοσίευσή του γεγονότος πως όλα τα βλέμματα θα’ναι πάνω σε μένα. Δεν ήμουν ποτέ συνηθισμένος σε αυτό πριν.

«Αυτό, για καλό ή κακό, ήταν μια εμπειρία.»

Ο Joe Gomez έχει αφήσει πίσω του το περιστατικό με τον Sterling.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com