Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Liverpool και αποκλεισμός από το FA Cup

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Liverpool και αποκλεισμός από το FA Cup

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά από 13 μήνες για την Liverpool και αποκλεισμός από το FA Cup. Οι Reds ηττήθηκαν με 2-0 από την Chelsea στο Stamford Bridge και αποχαιρέτησαν την διοργάνωση.

Σκόρερ για τους Μπλε οι Willian και Barkley.
Α’ Ημίχρονο: Με τον Virgil van Dijk να ξεκινάει και τον Curtis Jones να παίρνει φανέλα βασικού και να βρίσκεται στον χώρο του κέντρου παρατάχθηκαν στο Stamford Bridge οι Reds και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Sadio Mane να σουτάρει με το αριστερό μέσα στην περιοχή και τον Kepa να μπλοκάρει σταθερά. Οι Μπλε απάντησαν στις ευκαιρίες με κεφαλιά του Azpilicueta στο 7′ μετά από ένα κόρνερ. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία και στο 11′ με ένα δυνατό μακρινό σουτ του Barkley, που κατάφερε έστω και δύσκολα να το διώξει ο Adrian, όπως και ένα λεπτό αργότερα με τον Willian, το οποίο κατέφερε να αποκρούσει ο Ισπανός, αλλά δεν έπραξε το ίδιο και με το νέο σουτ του Βραζιλιάνου μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Ο Fabinho έκανε ένα αβίαστο λάθος λίγο έξω από την περιοχή, ο Barkley έστρωσε στον Willian και ο τελευταίος σούταρε ξανά, γράφοντας το 1-0 μετά από ασταθή επέμβαση του Adrian. Οι Reds αντέδρασαν και πλησίασαν στην ισοφάριση στο 20′ όταν και ο Kepa πραγματοποίησε δύο αποκρούσεις πάνω σε Minamino και Jones, για να κρατήσει το μηδέν. Ο Ισπανός keeper της Chelsea απέκρουσε και την προσπάθεια του Sadio Mane στο 31′ και κράτησε το 1-0, ενώ το ίδιο έκανε και με το rebound του Williams. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με αλλαγή της Chelsea, καθώς ο Mason Mount πήρε τη θέση του τραυματία, Kovacic

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή για τους Μπλε ξεκίνησε και η επανάληψη. Ο Willian δεν μπορούσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον Jorginho. Ο Fabinho αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Mount, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο παίκτης της Chelsea και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Adrian. Η Liverpool δεν ανέβαζε τον ρυθμό της στο δεύτερο και το 2-0 ήταν αναπόφευκτο. Ήρθε τελικά στο 64′ με σκόρερ τον Ross Barkley. Ο Άγγλος μέσος των Μπλε εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής και έγραψε το 2-0. Η ομάδα του Frank Lampard πλησίασε και στο 3-0 μόλις μετά από 3 λεπτά, όταν ο Pedro έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, αλλά νικήθηκε με τα πόδια από τον Adrian. Ο Jürgen Klopp θεώρησε ότι έπρεπε να παρέμβει στο ματς και το έκανε με δύο αλλαγές στο 70′. Οι Jones και Origi αντικαταστάθηκαν από τους Firmino και Milner, αλλά ο δεύτερος δέχθηκε στο 76′ την κίτρινη κάρτα για σκληρό τάκλιν στον Pedro, ενώ ο Giroud είχε σημαδέψει το δοκάρι των Reds στο 74′. Οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους με τον Mo Salah αντί του Lallana, αλλά και πάλι δεν βρήκαν ευκαιρίες, για να μειώσουν. Η Chelsea ήταν αυτή που απείλησε με Mount και Giroud στο 85′ και στο 87′. Ο αγώνας τελείωσε για τους Reds με κίτρινη κάρτα για τον Sadio Mane στο 94′.

Επόμενος αγώνας για την Liverpool το μεσημέρι του Σαββάτου με αντίπαλο την Bournemouth.

Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Zouma, Alonso, Gilmour, Kovacic (Mount 42′), Barkley, Pedro, Willian (Jorginho 51′), Giroud (James 90′)

Έμειναν στον πάγκο: Caballero, Tomori, Anjorin, Batshuayi

Liverpool: Adrian, Williams, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Lallana (Salah 80′), Jones (Milner 70′), Mane, Origi (Firmino 70′), Minamino

Έμειναν στον πάγκο: Lonergan, Matip, Chirivella, Oxlade-Chamberlain.

Τέλος το FA Cup για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com