Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελεύθερος από την Trabzonspor o Daniel Sturridge!

Ελεύθερος από την Trabzonspor o Daniel Sturridge!

Σε από κοινού λήξη της συνεργασίας του προχώρησαν επισήμως η τουρκική Trabzonspor και ο πρώην επιθετικός της Liverpool, Daniel Sturridge.

Ο τριαντάχρονος Άγγλος είχε προσχωρήσει το καλοκαίρι στην ομάδα της γειτονικής μας χώρας, σκόραρε 7 φορές σε 13 εμφανίσεις σε επίσημα παιχνίδια.

Η αποδέσμευση του Daniel από την Trabzonspor του δίνει το δικαίωμα να πάρει μεταγραφή σε όποια ομάδα θέλει, παρόλο πού βρισκόμαστε εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της πρώην πλέον ομάδας του παίκτη ανέφερε τα εξής:

«Το επαγγελματικό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή πού υπογράφτηκε ανάμεσα στην εταιρεία μας και τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Daniel Sturridge στις 21.08.2019 με ημερομηνία λήξης 31.05.2021, έχει τερματιστεί από κοινού.»

«Συμφώνως προς τη συμφωνία τερματισμού (του συμβολαίου), ο παίκτης παραιτήθηκε από όλα τα μελλοντικά δικαιώματα και τις απαιτήσεις του.»

Edit: Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού με τον τουρκικό σύλλογο λύθηκε, επειδή τιμωρήθηκε από την FA για την ενασχόλησή του με τυχερά παιχνίδια, και έτσι δεν θα μπορεί να αγωνιστεί μέχρι τις 17 Ιουνίου. Θα πληρώσει επίσης πρόστιμο ύψους £150.000.

Ο Daniel Sturridge πανηγυρίζει με το γνωστό του χορό το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Trabzonspor.
Ο Daniel Sturridge πανηγυρίζει με τον γνωστό του χορό το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Trabzonspor.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com