Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/3/2003 Κατάκτηση League Cup επί Manchester Utd (vid)

Σαν σήμερα: 2/3/2003 Κατάκτηση League Cup επί Manchester Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Manchester Utd στον τελικό του Worthington Cup (League Cup) στο Millennium Stadium του Cardiff και θα κατακτήσουν το 7ο League Cup της Ιστορίας τους.

Οι Κόκκινοι θα προηγηθούν στο 39′, με εκπληκτικό σουτ του Steven Gerrard έξω από την περιοχή των «αιωνίων», με την μπάλα να αλλάζει πορεία πάνω στο πόδι του David Beckham και να παίρνει παράξενη τροχιά, πριν καταλήξει στα δίχτυα του Fabien Barthez.

Οι Reds θα ολοκληρώσουν τον θρίαμβό τους επί των Κόκκινων Διαβόλων στο 86′, με γκολ του Michael Owen. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Κόκκινους έκανε ο τότε τερματοφύλακας της ομάδας Jerzy Dudek με τον Gerard Houlier να δηλώνει μετά το παιχνίδι: «Ο τερματοφύλακας κέρδισε το παιχνίδι για εμάς», ο οποίος μάλιστα ψηφίστηκε ως Man of the Match.

Στο παιχνίδι αυτό ο John Arne Riise συμπλήρωσε 100 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα, με τον Milan Baros να μπαίνει αλλαγή στο παιχνίδι στην θέση του Emile Heskey (60′), αλλά να αποχωρεί λόγω τραυματισμού στο 89′ και να δίνει την θέση του στον Vladimir Smicer.

Στο Millennium εκείνο το απόγευμα βρέθηκαν 74.500 θεατές και διαιτητής ήταν ο Paul Durkin.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ του Τελικού:

Σαν σήμερα: 2/3/2003 Κατάκτηση League Cup επί Manchester Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com