Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Η Liverpool έχει τα πάντα να πηγαίνουν με το μέρος της»

Moyes: «Η Liverpool έχει τα πάντα να πηγαίνουν με το μέρος της»

Η West Ham ήρθε χθες το βράδυ στο Anfield για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως είχε δηλώσει πριν το παιχνίδι ο David Moyes και το πλησίασε, όταν προηγήθηκε με 1-2, αλλά εν τέλει δεν το πήρε, με τον Σκωτσέζο coach να τονίζει πως η Liverpool έχει τα πάντα να πηγαίνουν με το μέρος της.

Για τον αγώνα και την ήττα της ομάδας του δήλωσε:

“ Προηγηθήκαμε με 1-2 και για ένα λόγο, τον οποίο δεν κατάλαβα βάλαμε μεγάλη πίεση στους εαυτούς μας. Κάναμε όμως συνολικά πολύ καλή δουλειά στο παιχνίδι. ”

“ Παραμένει όμως απογοητευτικό να έρχεσαι σε αυτό το γήπεδο και να σου στοιχίζουν ορισμένα ατομικά λάθη, τα οποία μπορεί να τιμωρήσει η Liverpool με την ποιότητα που διαθέτει. ”

“ Έχουν αποδείξει φέτος πως μπορούν να σκοράρουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. ”

“ Μερικές φορές μπορεί να είσαι μία ομάδα, όπου έχεις τα πάντα να πηγαίνουμε το μέρος και αυτό συμβαίνει με την Liverpool. ”

“ Ανά διαστήματα ήταν καλή η Liverpool, αλλά το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν πολύ σκληρό. ”

Για την απόδοση του Fabianski:

“ Πραγματοποίησε μερικές πολύ καλές αποκρούσεις, όταν η Liverpool έκανε τις ευκαιρίες της. ”

“ Για να είμαι όμως ειλικρινής, θεωρώ πως θα έπρεπε να είχε πιάσει και το πρώτο γκολ. Όταν έρχεσαι στο Anfield, χρειάζεσαι μια καλή εμφάνιση από το τερματοφύλακά σου, όποια ομάδα και αν είσαι. ”

“ Ο Lukasz έχει παίξει πολύ καλά για τον σύλλογο και τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν. Πρέπει απλά να σταματήσουμε να κάνουμε λάθη. ”

“ Θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς, αλλά δεν το καταφέραμε. Ακόμη και στο τρίτο γκολ η μπάλα κόντραρε πριν καταλήξει στα δίχτυα. ” Είπε ο Moyes.

Οι Reds νίκησαν με 3-2 τους Hammers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com