Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wenger: «Εξαιρετική η Liverpool»

Wenger: «Εξαιρετική η Liverpool»

Ο πρώην προπονητής της Arsenal, Arsene Wenger, παραδέχεται ότι δεν θέλει πραγματικά τη Liverpool να καταφέρει αυτό που έκανε η ομάδα των Invincibles το 2003-04 και να μεινει αήττητη ολόκληρη την σεζόν της Premier League.

Οι Reds έχουν κερδίσει τα τελευταία 17 παιχνίδια του πρωταθλήματος και έχουν χάσει μόλις δύο βαθμούς αυτή την σεζόν, καθώς κάθονται 19 βαθμούς από την δεύτερη Manchester City με ένα παιχνίδι στο χέρι.

Με 12 αγώνες πρωταθλήματος να απομένουν αυτή τη σεζόν, η πλευρά του Jurgen Klopp κοντεύει σ’ένα κατόρθωμα που μέχρι τώρα πέτυχε μόνο η Arsenal του Wenger στην εποχή της Premier League, προβαίνοντας σε μια ολόκληρη σεζόν χωρίς να χάσει.

Όταν πιέστηκε από δημοσιογράφο για το θέμα, ο Wenger παραδέχθηκε ότι η Liverpool είναι ικανή να φτάσει το ρεκόρ των Invincibles και είναι μια προοπτική που δεν θα απολαύσει ακριβώς.

«Αυτό είναι δυνατόν να συμβεί, ναι», δήλωσε ο Wenger στο bein Sports όταν ρωτήθηκε αν οι Reds μπορούν να καταφέρουν την αήττητη σεζόν.

«Δεν το θέλω απαραιτήτως, θες πάντα να είσαι ο μόνος που κάνει κάτι ιδιαίτερο, αλλά αν το κάνουν, θα τους συγχαρώ.

«Τα ρεκόρ είναι εκεί για να εξισωθούν τουλάχιστον ή να ξεπεραστούν και αν το αξίζεις, το θες.

«Έχουν γίνει εξαιρετικοί ήδη επειδή έχασαν μόνο ένα παιχνίδι πέρυσι, δεν έχασαν ούτε μία φορά φέτος, έτσι για την αξιοσημείωτη συνοχή που έδειξαν ότι αξίζουν να είναι εκεί».

Παρόλο που δεν εχουν χάσει στην Premier League αυτή τη σεζόν, οι Reds έχασαν με 1-0 απ’την Atletico Madrid στον πρώτο αγώνα του γύρου των 16 του Champions League.

Οι άνδρες του Klopp αντιμετωπίζουν στη συνέχεια τη West Ham στο Anfield στο πρωτάθλημα τη Δευτέρα το βράδυ πριν ταξιδέψουν στη Watford πέντε ημέρες αργότερα.

Παρεμπιπτόντως, η Arsenal μπορεί να είναι η πλευρά που θα μπορούσε να κερδίσει την Liverpool πριν το τέλος της σεζόν με τις δύο ομάδες να παίζουν μεταξύ τους στο Emirates στις 3 Μαΐου.

Άλλες πιθανές ‘μπανανόφλουδες’ για τους Reds περιλαμβάνουν τα εκτός έδρας παιχνίδια εναντίον της Everton και της Manchester City, ενώ στον προτελευταίο αγώνα πρωταθλήματος θα φιλοξενήσουν την Chelsea, οι οποίοι θα προσπαθούν να κλείσουν μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Ενώ η Liverpool είναι σε καλό δρόμο για να φτάσουν τους Invincibles, ο πρώην τερματοφύλακας της Arsenal, Jens Lehmann, πιστεύει ότι η ομάδα των Gunners από την περίοδο 2003-04 παραμένει ανώτερη.

Οι Reds θα εξασφαλίσουν σύντομα τον τίτλο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com