Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Robertson για το σκηνικό με τον Mane και τον Rafinha

O Robertson για το σκηνικό με τον Mane και τον Rafinha

Τη δική του εκδοχή για τη φάση του τελικού του Club World Cup μεταξύ του ίδιου, του Mane και του Rafinha πού έγινε viral έδωσε ο Andy Robertson.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης πού παραχώρησε στη Mail, ο αμυντικός της Liverpool αναφέρθηκε στο θέμα πού είχε δημιουργηθεί συνεπεία ενός δυνατού μαρκαρίσματος του Rafinha της Flamengo στον Mane, τη φερόμενη στοχοποίηση του Sadio από τον πρώην παίκτη της Bayern και το περίφημο «Don’t worry Sadio, I ‘ll get him» πού του είπε ο Σκωτσέζος αμέσως μετά το μαρκάρισμα.

Πάμε να δούμε πως τα περιέγραψε όλα αυτά ο Robbo:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Sadio ίσως παρουσιάζει έντονη ιδιοσυγκρασία κατά καιρούς.»

«Ξέρω πως να χειριστώ τον Sadio. Με αυτή μου την κίνηση (την ατάκα «don’t worry Sadio, I ‘ll get him) προσπάθησα να ηρεμήσω τον συμπαίκτη μου.»

«Γνωρίζω ότι μερικές φορές ο Sadio επηρεάζεται από πράγματα. Σε εκείνο το παιχνίδι στοχοποιήθηκε. Συνεπώς, αν ήταν να πω κάτι πού θα εμψύχωνε τον Sadio και θα ήταν και σύντομο, ίσως αυτό να είχε μία μικρή θετική επίδραση πάνω του.»

«Ο ίδιος δεν ενεπλάκη ποτέ σε οτιδήποτε σχετικό στο δεύτερο ημίχρονο στη Ντόχα. Τώρα αν έγινε κάτι πού αφορούσε εμένα, ή αν κάποιος του είπε κάτι στο ημίχρονο, δεν είμαι σίγουρος.»

Ο Andy έκλεισε την τοποθέτησή του για το θέμα ως εξής:

«Είμαστε οικογένεια, και όταν ένας από εμάς στοχοποιείται, όλοι οι υπόλοιποι τον στηρίζουμε. Είμαστε σαν αδέρφια. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ.»

Αυτά είχε να πει ο Andy Robertson για το περιστατικό με τον Rafinha στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.
Αυτά είχε να πει ο Andy Robertson για το περιστατικό με τον Rafinha στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com