Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το θερμό καλωσόρισμα της Liverpool στον Stephen Darby

Το θερμό καλωσόρισμα της Liverpool στον Stephen Darby

Την ακαδημία του Kirkby επισκέφθηκε τις προάλλες ο παλιός, αγαπητός, πλην όχι ιδιαίτερα τυχερός γνώριμος της Liverpool Football Club, Stephen Darby.

Ο Darby, o οποίος αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην ακαδημία των Reds, και κατόπιν στην πρώτη ομάδα, επισκέφθηκε τη δομή του Kirkby προκειμένου να παραλάβει το τσεκ συνολικής αξίας περισσότερων από 4.100 λιρών, ένα ποσό πού θα διατεθεί στο Darby Rimmer MND Foundation.

Το πρώην δεξί μπακ της Liverpool αποσύρθηκε ξαφνικά από το ποδόσφαιρο το 2018, αφότου διαγνώστηκε με νόσο των κινητικών νευρώνων (motor neurone disease, MND).

Ο 31 ετών σήμερα Stephen, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τον Jamie Carragher ως «το καλύτερο παιδί πού έχει συναντήσει ποτέ στο ποδόσφαιρο», παρέλαβε το τσεκ από τον προπονητή της U23, Neil Critchley, καθώς και τον επικεφαλής των επιχειρησιακών λειτουργιών της ακαδημίας, Andrew Powlesland.

Οι δηλώσεις του μετά την παραλαβή του τσεκ και το «τράβηγμα» των φωτογραφιών ήταν οι εξής:

«Είναι πολύ ωραίο πού επέστρεψα εδώ.»

«Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά πού ήρθα – ήμουν λίγο νευρικός καθώς ερχόμουν η αλήθεια είναι!»

«Είναι ένα μέρος πού έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, και έχω σπουδαίες αναμνήσεις. Πέρασα ολόκληρη τη νεανική μου καριέρα εδώ, και χαίρομαι ιδιαίτερα πού ήρθα και είδα τον Neil και όλο το προσωπικό πού δουλεύει εδώ από τότε μέχρι σήμερα. Μπορείς να πεις ότι υπάρχει πολύ θετικό κλίμα εδώ.»

«Το να έχω αυτή την υποστήριξη από την Ακαδημία είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Αυτά πού έκανε το προσωπικό προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και να αυξήσει την επίγνωση για το θέμα ήταν φανταστικό, και δε μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά γι’ αυτό.»

«Τα λεφτά πού συγκεντρώθηκαν θα πάνε σε οικογένειες πού έχουν κάποιον άνθρωπο πού έχει διαγνωστεί με MND, σε περίπτωση πού χρειάζονται εξοπλισμό, προσαρμογές στο σπίτι τους, ανθρώπους να τους φροντίζουν, καθώς και στην έρευνα.»

«Κάνουμε θετικά βήματα, και μακάρι να μπορέσουμε να βρούμε μία κατάλληλη θεραπευτική αγωγή και θεραπεία προτιμότερα σύντομα, παρά αργότερα.»

Από τη δική του πλευρά, ο Critchley δήλωσε:

«Οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε τον Stephen είναι εξαιρετικά σημαντικό για μας. Μία φορά παίκτης της Liverpool, για πάντα παίκτης της Liverpool! Είναι μέλος της οικογένειάς μας.»

«Ήταν εξαιρετικό πού είδα τον Stephen και περάσαμε λίγο χρόνο μαζί. Βλέπεις τον ενθουσιασμό και τη χαρά του πού ήρθε ξανά εδώ – έχει περάσει κάποιο διάστημα από την τελευταία φορά, οπότε ήταν εξαιρετικό και για τον ίδιο πού ξαναβρέθηκε σε αυτό το περιβάλλον.»

«Είναι ένας εξαιρετικά εντυπωσιακός άνθρωπος. Σαν club, μόνο σωστό είναι το γεγονός ότι προσπαθούμε να τον στηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη για τον ίδιο περίοδο. Κάνει φανταστική δουλειά στο ίδρυμά του, και είμαστε εδώ για να τον υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.»

Η φωτογράφηση του Stephen Darby με τον Neil Critchley, τον Andrew Powlesland και την επιταγή.
Η φωτογράφηση του Stephen Darby με τον Neil Critchley, τον Andrew Powlesland και την επιταγή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com