Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – West Ham (preview)

Liverpool – West Ham (preview)

Η Liverpool αφήνει πίσω της το Champions League και υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00 ώρα Ελλάδος την West Ham για την 27η αγωνιστική της Premier League, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες.

Η νίκη κόντρα στους Hammers, θα σημαίνει πως οι Reds διατηρούν το +22 από την Manchester City, η οποία κέρδισε την Leicester στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου υπέστησαν μια από τις ελάχιστες τους ήττες την φετινή σεζόν στον αγώνα του Wanda Metropolitano και θέλει να ξεχάσει τον αγώνα τους Rojiblancos.

Οι πρωτοπόροι της Premier League έχουν 25 νίκες σε 26 αγώνες και το προηγούμενο Σάββατο νίκησαν με 0-1 την Norwich στην έδρα της.

Η φετινή σεζόν μπορεί να μπαίνει στην τελική της ευθεία, αλλά ο Jürgen Klopp δεν αναμένεται να κάνει rotation στον αγώνα με την West Ham, όπως εξήγησε και στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.

Μια από τις πιθανές αλλαγές μπορεί να συμβεί στο κέντρο της άμυνας με τον Joe Gomez να παίρνει ανάσες μετά από αρκετές εβδομάδες. Όσο για τον χώρο του κέντρου, μετά τον τραυματισμό του Henderson, οι Naby Keita και Adam Lallana θα κληθούν να βοηθήσουν περισσότερο, με τον Naby να είναι και το φαβορί για να ξεκινήσει, μαζί φυσικά με τους Wijnaldum και Fabinho.

Στην επίθεση δύσκολα θα υπάρξει κάποια αλλαγή, αφού οι Salah και Mane δεν έβγαλαν ολόκληρο το παιχνίδι με την Atletico και είναι σε θέση να ξεκινήσουν ξανά βασικοί.

Εκτός για την Liverpool παραμένουν και οι Nathaniel Clyne και Xherdan Shaqiri και ο Ελβετός δεν πλησιάζει στην επιστροφή, αν και λείπει για έναν μήνα.

Η αντίπαλος των Reds, West Ham προσπαθεί να μείνει στην Premier League και θα έχει πολύ δύσκολο έργο αφού το πρόγραμμα της δεν είναι καθόλου εύκολο τις επόμενες αγωνιστικές.

Έχει να πανηγυρίσει από τον αγώνα της Πρωτοχρονιάς με την Bournemouth, δηλαδή από τον πρώτο του David Moyes και προέρχεται από έξι ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς.

Στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Manchester City ηττήθηκε με 2-0 και πλέον βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην 18η θέση.

Ο David Moyes δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Wilshere, Yarmolenko και Fredericks, αλλά θέλει να παλέψει για το αποτέλεσμα στο Anfield, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Jonathan Moss.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds επικράτησαν με 0-2.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες έχει η Liverpool στα πέντε τελευταία της παιχνίδια κόντρα στην West Ham.
  • Οι Reds έχουν σκοράρει τέσσερα γκολ σε τέσσερα από τα τελευταία επτά ματς.
  • Μόλις πέντε νίκες θέλει η Liverpool, για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.
  • Με νίκη η ομάδα του Klopp θα φτάσει τις 18 συνεχόμενες και θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της Manchester City.
  • Οι Πρωταθλητές Κόσμου έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε 10 από τα 11 τελευταία τους παιχνίδια για την Premier League.
  • Μόλις πέντε βαθμούς έχει συγκεντρώσει η West Ham στους 8 τελευταίους της αγώνες για την Premier League.
  • Αήττητη για 43 αγώνας είναι η Liverpool.
  • Ο David Moyes δεν έχει νίκη σε 15 επισκέψεις στο Anfield ως αντίπαλος.
Οι Reds υποδέχονται στο Anfield τους Hammers το βράδυ της Δευτέρας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com