Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sterling: «Δεν μας σέβονται όπως την Liverpool»

Sterling: «Δεν μας σέβονται όπως την Liverpool»

Ο πρώην παίκτης των Reds, Raheem Sterling μίλησε στην Ισπανική, AS ενόψει του αγώνα της Manchester City με την Real Madrid για το Uefa Champions League και εξέφρασε το παράπονό του για τον σεβασμό που δεν έχουν οι Πολίτες, σε αντίθεση με τους Πρωταθλητές Κόσμου.

Ο διεθνής Άγγλος αναλυτικά δήλωσε:

“ Την περσινή σεζόν κερδίσαμε κάθε εγχώριο τρόπαιο και φυσικά το πρωτάθλημα, αλλά δεν είχαμε εμείς τον παίκτη που κέρδισε το βραβείο του παίκτη της χρονιάς και αυτό τα λέει όλα. ”

“ Το βραβείο το κέρδισε ένας παίκτης της Liverpool, που ναι είχε μια φανταστική σεζόν, αλλά κατά το παρελθόν υπήρχε και η περίπτωση, που ο Yaya Toure είχε σκοράρει 20 γκολ από τον χώρο του κέντρου για την ομάδα μας και δεν το κέρδισε. ”

“ Επίσης ο Sergio Aguero βρίσκεται στην ομάδα για επτά χρόνια, έχει σκοράρει τόσα απίστευτα γκολ και δεν το έχει κερδίσει. Θεωρώ πως κάποιοι παίκτες δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση, όταν αγωνίζονται για κάποιες συγκεκριμένες ομάδες. Όταν κερδίσαμε το πρώτο μας πρωτάθλημα (2018) ο Kevin De Bruyne ήταν απίστευτος, αλλά έδωσαν το βραβείο σε άλλον παίκτη. ” Είπε ο Sterling.

“ Κάθε χρόνο κερδίζουμε ένα μεγάλο τρόπαιο, αλλά δίνουν σε παίκτη άλλης ομάδας το βραβείο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς για αυτό. ”

“ Αυτό που λέω είναι κάτι που όλοι μπορείτε να το δείτε. Είναι απίστευτο να κερδίζουμε το πρωτάθλημα τέσσερις ή πέντε φορές και να μην έχουμε τον παίκτη της χρονιάς. Κάθε ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχει τον παίκτη της χρονιάς. ”

“ Αυτή τη χρονιά θα το πάρει η Liverpool και είναι σίγουρο πως ένας παίκτης της, θα πάρει το βραβείο. Εμείς το έχουμε πάρει τέσσερις ή πέντε φορές και δεν έχει συμβεί αυτό. Δεν μας σέβονται με τον ίδιο τρόπο. ”

O Raheem Sterling την τελευταία του χρονιά με τη φανέλα της Liverpool, τη σεζόν 2014-15.
O Raheem Sterling την τελευταία του χρονιά με τη φανέλα της Liverpool, τη σεζόν 2014-15.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com