Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για West Ham, Mane, Atletico και τραυματίες

Ο Klopp για West Ham, Mane, Atletico και τραυματίες

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αγώνα με την West Ham ολοκληρώθηκε και ο Γερμανός προπονητής των Reds μίλησε για τους Hammers, την ήττα από την Atletico Madrid για το Champions League, τους τραυματισμούς και συγκεκριμένα εκείνον του Shaqiri και για την αλλαγή του Mane στον αγώνα του Wanda Metropolitano.

Επιβεβαίωσε αρχικά τον τραυματισμό του Henderson και ρωτήθηκε αν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τους Reds:

“ Εκτός από τον Hendo δεν έχουμε κάποιον νέο τραυματισμό και εφόσον παίξαμε Τρίτη και παίζουμε ξανά Δευτέρα δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε αλλαγές, αλλά θα δούμε. ”

“ Ο Shaqiri δεν πλησιάζει ούτε στην επιστροφή του, ούτε στις προπονήσεις. Δεν γίνεται να τον πιέσουμε να επιστρέψει πιο γρήγορα και δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Είναι ένας δύσκολος τραυματισμός και όχι τόσο σοβαρός. ”

Για την πρόταση του Arsene Wenger σχετικά με τα οφσάιντ:

“ Άκουσα τι είπε και είναι μια καλή ιδέα. Είναι ένα θέμα, το οποίο δεν το έχω σκεφτεί αρκετά εγώ, αλλά είναι πάντα καλό να έχουμε τον Arsene να μας δίνει ιδέες και συμβουλές. ”

“ Για εμένα ο τωρινός κανονισμός του οφσάιντ είναι μια χαρά. Απλά παίρνει πολύ ώρα το VAR να αποφασίσει, αλλά αν είναι οφσάιντ, τότε πρέπει να δίνεται. ”

“ Ελπίζω στο μέλλον να βρούμε μια οριστική λύση για αυτό το θέμα, η οποία θα μπορεί να μας βοηθήσει όλους. ” Δήλωσε ο Klopp

Ρωτήθηκε πως αντέδρασαν οι παίκτες του μετά την ήττα από την Atletico Madrid:

“ Θέλουν απλά να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και όχι μόνο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ποτέ δεν μπορείς να αποκομίσεις κάτι θετικό από μια ήττα. ”

“ Κανείς μας δεν έχει ξεχάσει πως νιώθεις μετά από μια νίκη και η διαφορά της νίκης με την ήττα, είναι τεράστια, πολύ μεγαλύτερη από τους τρεις βαθμούς. ”

“ Νιώσαμε πολύ άσχημα μετά την ήττα, όπως ακριβώς έπρεπε δηλαδή. ”

Για την West Ham και τον αγώνα της Δευτέρας:

“ Η West Ham δεν είχε στη διάθεσή της τους Lanzini και Haller στον αγώνα με την Manchester City, αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος κόντρα σε όλη την ποιότητα που διαθέτει η City. ”

“ Το πρώτο γκολ της City ήταν λίγο περίεργο και όχι ένα συνηθισμένο γκολ. ”

“ Η West Ham σίγουρα θα είδε πολλά θετικά από αυτό το παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Ο αγώνας είναι Δευτέρα βράδυ, οπότε θα χρειαστούμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. ”

“ Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, στο οποίο θα κερδίζουμε 2-0 στο 25′. Η West Ham παλεύει για τα αποτελέσματα και θα έχουμε δύσκολο έργο. ” Πρόσθεσε ο Γερμανός.

Για τις λύσεις της ομάδας στον χώρο του κέντρου μετά τον τραυματισμό του Hendo:

“ Έχουμε για το κέντρο και τα παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες. ”

“ Ούτως ή άλλως, ο Hendo δεν θα έπαιζε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

Τέλος, για την αλλαγή του Sadio Mane στον αγώνα με τους Rojiblancos:

“ Του μίλησα σήμερα το πρωί. Έμεινε έκπληκτος με την αλλαγή, αλλά εγώ θεωρώ πως θα είχε αποβληθεί μέχρι το τέλος του ματς, αν δεν τον είχα κάνει αλλαγή. ”

“ Θα ήθελα να τον είχα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν πειράζει. Ξεκουράστηκε. ”

Ο Sadio Mane αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο Wanda Metropolitano.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com