Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν αγοράζει τον Karius η Besiktas!

Δεν αγοράζει τον Karius η Besiktas!

Ο Loris Karius τον τελευταίο 1.5 χρόνο αγωνίζεται στην Besiktas με την μορφή δανεισμού από την Liverpool, ωστόσο δεν θα παραμείνει στην Τουρκία, γιατί οι Αετοί δεν θα τον αγοράσουν, όπως αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ ο έγκυρος, James Pearce.

Ο Γερμανός έχει συμβόλαιο με τους Reds μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και θα επιστρέψει στην ομάδα το καλοκαίρι, πιθανότατα για να δοθεί ξανά δανεικός (ή για να πωληθεί), αφού χρόνο συμμετοχής πολύ δύσκολα θα βρει στους Πρωταθλητές Κόσμου, με τους Alisson, Adrian και Kelleher να βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

Αναμένεται όμως να πάρει κανονικά μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας -τουλάχιστον τις πρώτες μέρες- μέχρι να δοθεί δανεικός ή να πωληθεί σε κάποια ομάδα.

Η Liverpool δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει με την Besiktas, για να τον δανείσει ξανά και θα ήθελε μόνο να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή στον Τουρκικό σύλλογο.

Η Besiktas θα έπρεπε να αγοράσει υποχρεωτικά τον Karius, αν εκείνος συμπλήρωνε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και αν εξασφάλιζε την έξοδό της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι όμως που δύσκολα θα συμβεί, αφού η ομάδα του Sergen Yalcin βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση του Τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Karius θα κλείσει τα 27 του χρόνια το καλοκαίρι και πλέον θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον του.

O Loris Karius στην ήττα της Besiktas στο Europa League από την Slovan.
O Loris Karius στην ήττα της Besiktas στο Europa League από την Slovan Bratislava.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com