Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nagelsmann: «Θα ήταν δύσκολο να βρει χρόνο στην Liverpool ο Werner»

Nagelsmann: «Θα ήταν δύσκολο να βρει χρόνο στην Liverpool ο Werner»

Ο προπονητής της RB Leipzig, Julien Nagelsmann, προειδοποίησε τον Timo Werner πως δεν θα γίνει παίκτης της Liverpool το καλοκαίρι.

Οι Reds είναι, σύμφωνα με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα, έτοιμοι να υπογράψουν τον Γερμανό στο τέλος της σεζόν, με τον 23χρονο να θεωρείται ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς επιθετικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Werner σημείωσε το μόνο γκολ της νίκης τους με 1-0 επί της Tottenham στο Champions League το βράδυ της Τετάρτης φτάνοντας τα 26 γκολ σε 32 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.

Και μιλώντας μετά τη νίκη στο Tottenham Hotspur Stadium, ο Werner παραδέχτηκε ότι ήταν «υπερήφανος» να συνδέεται τ’όνομά του με τους Reds που πιστεύει ότι είναι η «καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή».

Ο Nagelsmann όμως προειδοποίησε ότι δεν θα έχει την ίδια θέση στη Liverpool, όπως έχει στην ομάδα της Bundesliga.

«Θα ήταν πιο δύσκολο για τον Timo Werner να βρει χρόνο συμμετοχής στην Liverpool απ ‘ό, τι στη Leipzig», είπε ο Nagelsmann στο γερμανικό περιοδικό Sport Bild όταν ρωτήθηκε για τος φήμες.

«Δεν θα έχει το ίδιο κύρος που έχει εδώ τα πρώτα χρόνια και του το λέω και εγώ.

«Τα παιδιά βλέπουν πόσο τους αναπτύσσουμε και πόσαες δυνατότητες έχουμε. Δεν αφήνουμε κανέναν, που μας βοηθάει, ανυπεράσπιστο. »

Ο Werner βοήθησε την Leipzig να φύγει με το διπλό από το Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com