Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Simeone: «Κερδίσαμε πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας»

Simeone: «Κερδίσαμε πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας»

Εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του και το προβάδισμα πρόκρισης που πήρε κόντρα στη Liverpool ήταν ο προπονητής της Atletico Madrid, Diego Simeone.

Ο τεχνικός των Rojiblancos δήλωσε πως η Atletico άρχισε να κερδίζει πριν την έναρξη του αγώνα:

“ Πιστεύω πως ξεκινήσαμε να κερδίζουμε τον αγώνα πριν την έναρξή του. Όταν δηλαδή έφτασε το πούλμαν μας στο γήπεδο και είδαμε τις αντιδράσεις του κόσμου. Μας ενθουσίασε και μας ξύπνησε. ”

“ Σπάνια βλέπω τους οπαδούς μας να δημιουργούν τόσο καλή ατμόσφαιρα καθόλη τη διάρκεια ενός αγώνα. Με έκαναν να θέλω να βάλω τα παπούτσια μου και να μπω στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Γνωρίζουμε πως όταν παραμένουμε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε ως ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήταν μια τέλεια νύχτα και αυτό δεν συνέβη μόνο επειδή νικήσαμε, αλλά επειδή ήταν ασυνήθιστη στο σύνολό της. ” Είπε ο Simeone.

“ Ήταν ένας αγώνας που δεν θα ξεχάσει ο κόσμος. Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου, που έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια. Πρέπει και να τους αποκλείσουμε, αλλά τώρα τους κερδίσαμε στον πρώτο αγώνα και έχουμε την ευκαιρία μας. ”

“ Η Liverpool είχε σημαντικές ευκαιρίες, δεν ήταν στην εστία, αλλά ήταν επικίνδυνες. Η άμυνά μας έκανε καλή δουλειά για να μπλοκάρει τις προσπάθειές τους. ”

“ Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα με το γκολ που σκοράραμε στα πρώτα λεπτά. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα σε μερικές αντεπιθέσεις, ώστε να σκοράρουμε και ένα δεύτερο γκολ. ”

Δεν ήταν μια καλή νύχτα για την Liverpool στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com