Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Εξαιρετικός ο Keita»

Klopp: «Εξαιρετικός ο Keita»

Ο Jürgen Klopp δεν έχει καμία αμφιβολία για το τι μπορεί να φέρει o Naby Keita στην ομάδα της Liverpool όταν του δοθούν ευκαιρίες.

Ο μέσος ήταν στην αρχική ενδεκάδα, για πρώτη φορά μετά απ’τις 26 Δεκεμβρίου, στη νίκη με 1-0 επί της Norwich City και εντυπωσίασε καθώς οι Reds αυξησαν την διαφορά στην κορυφή της Premier League στους 25 βαθμούς.

Ο ανταγωνισμός για θέσεις στην αρχική ενδεκάδα του Klopp έχει αυξηθεί λόγω της επιστροφής αρκετών παικτών από τραυματισμό τις τελευταίες εβδομάδες, με σχεδόν όλη την ομάδα του σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Συζητώντας τον Keita και το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, Ο τεχνικός είπε στο Liverpoolfc.com: «Ο Naby είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

«Πρέπει μόνο να βεβαιωθούμε ότι έχουμε μόνο εξαιρετικούς παίκτες, παρεμπιπτόντως! Αυτό είναι μερικές φορές το πρόβλημα με τους παίκτες. όταν παίζουν, παίζουν πολύ καλά και γιατί τότε πρέπει να αλλάξουμε [την ενδεκάδα];

«Ποτέ δεν αμφέβαλλα για τον Naby. Φυσικά χρειάζεται παιχνίδια, αυτό είναι σαφές, γι ‘αυτό παίζει σε παιχνίδια όταν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Αν κοιτάξετε πότε ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και πόσο συχνά έπαιζε τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα. Αυτή είναι η κατάσταση.

«Δόξα τω Θεώ, έχουμε μια ομάδα που μας προσφέρει διαφορετικές λύσεις. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά κανείς δεν μιλάει γι ‘αυτόύς γιατί ποτέ δεν υποφέραμε από αυτόύς. Αυτό είναι καλό.

«Για τους παίκτες που επανήλθαν, κοιτάξτε τους Joel [Matip] και Dejan [Lovren]. Και οι δύο έπαιξαν εντυπωσιακά για εμάς και τώρα ο Joel δεν ήταν στην ομάδα [στη Norwich]. Αυτό είναι πραγματικά, πραγματικά σκληρό.

«Όταν όλοι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αυτή είναι η κατάσταση – και για το Naby και για τους άλλους.»

Ο Naby Keita θέλει να παραμείνει υγιής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com