Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δύσκολο να δουλέψω στη Serie A»

Klopp: «Δύσκολο να δουλέψω στη Serie A»

Ο προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp, λέει ότι είναι απίθανο να δουλέψει στη Serie A επειδή δεν μιλά αρκετά Ιταλικά.

Οι Reds είναι 25 βαθμούς μπροστά στη κορυφή της Premier League μετά από μια αήττητη σεζόν μέχρι στιγμής, και μετά την επιτυχία του Champions League το περασμένο καλοκαίρι, σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Γερμανό αν φύγει από το Anfield.

Όμως, ο Klopp φαίνεται να απορρίπτει πιθανή μετακόμιση στην Ιταλία, λέγοντας ότι δεν διαθέτει τις γλωσσικές δεξιότητες και ελπίζει να ταξιδέψει στον κόσμο όταν συνταξιοδοτηθεί.

‘Δεν θα έρθω στην Ιταλία, γιατί θέλω να ταξιδέψω μετά την καριέρα μου », είπε στο Radio Anch’io Sport.

«Ένα ποτήρι καλό κρασί, θα διασκεδάσω με τον Arrigo [Sacchi]. Είτε με τον [Carlo] Ancelotti είτε με τον [Maurizio] Sarri.

«Λατρεύω τη χώρα σας, τον καιρό, το φανταστικό φαγητό. Αλλά για να κάνω τη δουλειά μου, θα πρέπει να γνωρίζω τη γλώσσα και τα ιταλικά μου δεν είναι πολύ καλά. »

Ο Klopp ανέφερε ότι μια καριέρα στην Ιταλία δεν ήταν αδύνατη, αλλά θα απαιτούσε μια εκτενή περίοδο ιταλικών μαθημάτων – προσθέτοντας ότι ο πρώην προπονητής της Ιταλίας Arrigo Sacchi είχε τεράστια επιρροή στη σταδιοδρομία του.

«Θα χρειαζόμουν χρόνο, ίσως ένα χρόνο για να μάθω ιταλικά και στη συνέχεια θα μπορούσα να το σκεφτώ, αλλά ποιος ξέρει. Διακοπές θα έρθω σίγουρα, αλλά για να δουλέψω, ποιος ξέρει;

«Ο σπουδαιότερος προπονητής απ’όπου έμαθα είναι ο Arrigo, μετά από ό, τι έκανε με την Milan του. Αυτά τα πράγματα έχουν εφαρμοστεί στην ομάδα μας και η βάση του ό, τι κάνω είναι αυτά που έκανε ο Arrigo. »

Jürgen Klopp και Maurizio Sarri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com