Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Champions League, Atletico και Simeone

Ο Klopp για Champions League, Atletico και Simeone

Η συνέντευξη του Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα με την Atletico Madrid για το Champions League ολοκληρώθηκε και ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, τον αυριανό αντίπαλο, τον Diego Simeone και τον Alexander-Arnold.

Ρωτήθηκε πρώτα αν πιστεύει πως ο Trent θα κερδίσει μια ημέρα την Χρυσή Μπάλα, όπως δήλωσε ο Cafu:

“ Δεν έχω ιδέα αν θα συμβεί αυτό, αλλά ευχαριστώ τον Cafu που είναι τόσο ωραίος τύπος! ”

Αν πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να κερδίσει ξανά την διοργάνωση:

“ Βλέπουμε πως η ομάδα μας μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κερδίσει ξανά το τρόπαιο. Δεν είμαστε φυσικά η μοναδική ομάδα που μπορεί να το κάνει, αλλά είμαστε μια από αυτές. ”

Για το ποδόσφαιρο που παίζει η Atletico Madrid: 

“ Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι ελκυστικό, αλλά αποτελεσματικό. Η Atletico για εμένα είναι ελκυστική. Μπορεί να βρισκόμαστε στη χώρα του tiki taka, αλλά εγώ είμαι από τη Γερμανία και θαυμάζω τέτοια στυλ ποδοσφαίρου. ”

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας:

“ Μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει έχουν έρθει εκτός έδρας. Το παιχνίδι κόντρα στην Bayern ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω ζήσει, όπως και εκείνο με την Barcelona, παρόλο που χάσαμε με 3-0. ”

“ Επίσης γνωρίζουμε πως διαθέτουμε το Anfield για τον επαναληπτικό που αποτελεί απειλή για όλες τις ομάδες. ”

Αν περιμένει δώρα από την Atletico:

“ Δεν θα πάρουμε κανένα απολύτως δώρο αύριο. Κανένα όμως. Υπάρχει κάποιος λόγος που έχει φτάσει σε τόσους τελικούς. Είναι σαν μια πραγματική μηχανή. ”

Για την Atletico:

“ Δεν νομίζω πως η Atletico έχει αντιμετωπίσει κάποια ομάδα σαν εμάς. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είμαστε και εμείς μια καλά οργανωμένη ομάδα. ” Τόνισε ο Klopp.

Για τον Diego Simeone:

“ Ο κόσμος συχνά λέει πως εκφράζω έντονα τα συναισθήματα μου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εγώ βρίσκομαι ακόμη στο τέταρτο επίπεδο, ενώ ο Diego είναι ήδη στο 12ο. Εγώ βρίσκομαι ακόμη στο νηπιαγωγείο σε σχέση με εκείνον. ”

“ Πάντα οι ομάδες του είναι πολύ καλά οργανωμένες και αυτό τον κάνει έναν από τους καλύτερους προπονητές. Έχουμε συναντηθεί μια ή δύο φορές και έχουμε ανταλλάξει ορισμένα μηνύματα μετά από μεγάλες νίκες ή μεγάλες ήττες.”

“ Αύριο θα τον αντιμετωπίσω για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. ”

Για την κριτική που έχει δεχθεί φέτος ο Simeone:

“ Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Βρίσκεται στην ομάδα για οχτώ χρόνια και στα επτά είναι πιο επιτυχημένος από ότι οι προπονητές στα προηγούμενα 50 χρόνια. Έπρεπε να κάνει αλλαγές στην ομάδα και δεν του έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος. ”

Επιστροφή στο Wanda Metropolitano για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com