Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Θέλω να δω τι θα γίνει με την τιμωρία της City»

Gerrard: «Θέλω να δω τι θα γίνει με την τιμωρία της City»

Τιμωρία απαγόρευσης συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παραβιάσεις του FFP μεταξύ του 2012 και του 2016, επιβλήθηκε στην Manchester City και για το θέμα μίλησε ο πρώην αρχηγός των Reds, Steven Gerrard μετά τη νίκη των Rangers κόντρα στην Livingston.

Μίλησε για την τιμωρία που επιβλήθηκε στους Cityzens:

“ Το διάβασα σήμερα το πρωί (σ.σ χθες). Ας περιμένουμε και ας δούμε τι θα συμβεί. Η UEFA τους επέβαλε μια πολύ αυστηρή ποινή. Είμαι σίγουρος όμως, πως θα καταθέσουν έφεση, οπότε ας δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμά της. ”

“ Έπειτα θα δούμε τι θα αποφασίσει η Premier League. Αν όμως κρίνουμε από την αυστηρότητα της τιμωρίας, τότε κάτι έχουν κάνει λάθος. ” Είπε ο Gerrard.

Αν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της έρευνας της Premier League:

“ Με ενδιαφέρει να δω το αποτέλεσμα της έρευνας. Δεν θα κάνω όμως κάποιο άλλο σχόλιο μέχρι να ανακοινωθεί η τιμωρία από την Premier League. Με ενδιαφέρει όμως αρκετά για τους προφανείς λόγους. ”

“ Η Manchester City αυτή τη στιγμή είναι πρωταθλήτρια (την σεζόν 13-14) και εγώ τους δίνω τα συγχαρητήριά μου. Μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις, είναι πρωταθλητές. ”

“ Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Το μόνο που μπορώ να τονίσω, είναι ότι με ενδιαφέρει, λόγω της αυστηρότητας της ποινής από την UEFA. ”

Ο Steven Gerrard λίγες στιγμές μετά το γκολ της Chelsea.
Ο Steven Gerrard λίγες στιγμές μετά το γκολ της Chelsea το 2014.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com