Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι ισχύει με Salah και Ολυμπιακούς Αγώνες

Τι ισχύει με Salah και Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Αίγυπτος σχεδιάζει να πάρει τον Mohamed Salah στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά οι Κόκκινοι ειναι αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν για τη συμμετοχή του και μπορεί να μπλοκάρουν κάθε τέτοια κίνηση.

Η FIFA λέει ότι η Liverpool δεν είναι «υποχρεωμένη» να αφήσει τον Mohamed Salah να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 με την εθνική ομάδα Κ23 της Αιγύπτου.

Ο προπονητής της εθνικής ολυμπιακής ομάδας Shawky Gharib συμπεριέλαβε τον Salah στην προσωρινή ομάδα των 50 ατόμων, με σκοπό να πάρει τον παίκτη στους Αγώνες ως έναν από τους τρεις επιτρεπόμενους παίκτες που είναι πάνω απ’το όριο ηλικίας.

Αυτό οδήγησε τον τεχνικό της Liverpool, Jurgen Klopp, να φαίνεται απρόθυμος να αφήσει τον Salah να πάει στους Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Εάν επιτρέψει στον παίκτη να συμμετάσχει, θα χάσει την προετοιμασία για την νέα σεζόν της Liverpool καθώς και την έναρξη της σεζόν της Premier League 2020/21.

Με την Αίγυπτο πρόθυμη να πάρει τον παίκτη στην Ιαπωνία, η Fifa είπε ότι η απόφαση είναι στα χέρια της Liverpool.

«Το τουρνουά Oλυμπιακών ποδοσφαιρικών αγώνων των ανδρών καθώς και όλοι οι αγώνες της FIFA με ηλικιακούς περιορισμούς δεν περιλαμβάνονται στο διεθνές ημερολόγιο αγώνων ανδρών 2018-2024 και έτσι οι σύλλογοι δεν έχουν την υποχρέωση να αποδεσμεύσουν παίκτες για την διοργάνωση», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της FIFA στη Daily Star.

Αν ο Salah ενδιαφέρεται να ταξιδέψει στην Ιαπωνία, πρέπει να πείσει τον Klopp να τον αποδεσμεύσει..

Η απόφαση του Klopp και της Liverpool θα μπορούσε να επηρεαστεί από το ενδεχόμενο παίζοντας περισσότερα παιχνίδια στο FA Cup και Uefa Champions League που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον αριθμό των αγώνων του Salah, δημιουργώντας έτσι την ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Κατά τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016, η Νιγηρία αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση με την Manchester City αρνούμενη να αφήσει τον Kelechi Iheanacho να πάει στους Αγώνες.

Θα αποφασίσουν Liverpool και Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com