Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Απίστευτη η νοοτροπία της ομάδας»

Klopp: «Απίστευτη η νοοτροπία της ομάδας»

Ο Jurgen Klopp ανέδειξε την αδυσώπητη επιδίωξη της τελειότητας της Liverpool, μιλώντας για το τι είπε μετά τη νίκη με 1-0 επί της Norwich.

Ο Sadio Mane σφράγισε ακόμα μια νίκη για τους Reds καθώς συνεχίζεται η πορεία προς τον τίτλο της Premier League.

Και ο Γερμανός συζήτησε το τι είπε στους παίκτες μετά το παιχνίδι – σχεδόν ξεχνώντας να τους συγχαρεί για τους τρεις βαθμούς.

Ο Klopp δήλωσε στο Match of the day: «Είναι πολύ θετικό, αλλά είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και στη συνέχεια νομίζω ότι μίλησα για τρία ή τέσσερα λεπτά στα αποδυτήρια – και μερικές φορές πρέπει να θυμίσω στον εαυτό μου να πω « συγχαρητήρια ».

«Είμαι ακόμα πιθανώς συνηθισμένος [ να χάνω], πιθανώς έχανα πιο συχνά από ό, τι θα έπρεπε, θα βρούμε τι θα πούμε τότε.

«Είναι απίστευτο, ο χαρακτήρας των παικτών και η νοοτροπία της ομάδας.

«Αν με ειχατε ρωτήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου αν θα είχαμε τώρα 76 βαθμούς και τι θα έκανα: Θα ήμουν ήδη στο λεωφορείο γιορτάζοντας με ποτό – αλλά δεν αισθάνομαι καθόλου αυτό εωσότου τελειώσει.

«Αλλά δεν ξέρω γιατί είναι έτσι, δεν κάνουμε κάτι υπεράνθρωπο, απλά δουλεύουμε, αυτή είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω».

Στο μήνυμα προς την ομάδα του, ο Klopp πρόσθεσε: «Κάνουμε τα ίδια πράγματα, προσαρμόζουμε τον αντίπαλο και προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια. [Το Σάββατο] είχαμε μια μακρά συνάντηση.

«Θα λέγατε πως όταν ο προπονητής λέει πόσο καλή είναι η 20η ομάδα στην βαθμολογία, θα λένε οι παίκτες,» ναι, αυτό είπες και την προηγουμένη φορά «. Αλλά αυτοί οι παίκτες ακούνε πραγματικά, δεν λέω ψέματα. Αν δεν παιζουν καλά, τους το λέω.

«Έχουμε φέρει την ποιότητα των Sadio [Mane], Fabinho και Milly [James Milner]. Αυτό πρέπει να κάνει μια διαφορά ειλικρινά.

«Ξέχασα το VAR για ένα δευτερόλεπτο και γιόρτασα το γκολ και στη συνέχεια θυμήθηκα, αλλά στο τέλος θέλουμε να παίρνονται οι σωστές αποφάσεις, είναι ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει αρκετή φυσική επαφή.

«Γνωρίζουμε ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση, αλλά γιατί να σκεφτούμε κάτι που δεν είναι ακόμα ασφαλές; Θα έχουμε αρκετό χρόνο αργότερα, ελπίζουμε».

Σημαντικό διπλό στο Carrow Road για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com