Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Farke: «Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Farke: «Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Norwich, Daniel Farke στις δηλώσεις του για την χθεσινή ήττα, καθώς στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος.

Ο τεχνικός των Καναρινιών ανέφερε τα εξής για τον χθεσινοβραδινό αγώνα με τους Reds:

“ Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση. Ήμασταν αρκετά καλοί σε μερικά σημεία του παιχνιδιού μας, αλλά όχι όσο καλοί θα έπρεπε και όχι όσο αποτελεσματικός θα πρέπει να είσαι κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα. ”

“ Δημιουργήσαμε μερικές ευκαιρίες. Όταν βρίσκεσαι σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Liverpool, πρέπει να σκοράρεις, αν θέλεις να πάρεις κάτι θετικό από το ματς. ”

“ Η μια στιγμή μαγείας από τον Mane έκανε την διαφορά. Φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε κάτι από τον αγώνα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ήττα για εμάς. ”

“ Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου, από την οποία δεν μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα ούτε οι άλλες πολύ καλές ομάδες του κόσμου. Εμείς φτάσαμε πολύ κοντά και έχουμε να κρατήσουμε πολλά θετικά από την εμφάνισή μας. Υπήρχαν πολλά θετικά στοιχεία. ” Δήλωσε ο Daniel Farke.

Ο Sadio Mane με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com