Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς»

Henderson: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς»

Με το διπλό από το Carrow Road έφυγε η Liverpool χθες το βράδυ και ο αρχηγός της, Jordan Henderson είχε την ασίστ για το μοναδικό και νικητήριο γκολ του Sadio Mane.

Ο Hendo μίλησε για το γκολ του Mane και την νίκη επί της Norwich:

“ Ο Sadio έκανε μια φανταστική κίνηση, ένα πολύ καλό κοντρόλ και τελείωσε την φάση με τον τέλειο τρόπο. Ήταν ένα φανταστικό γκολ από εκείνον. ”

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ καλό που έχουμε τον Sadio πίσω. Επέστρεψε και σκόραρε αμέσως. ”

“ Ήταν μια δύσκολη μάχη και έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η Premier League. ”

“ Η Norwich είναι μια καλή ομάδα και έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο. ” Είπε ο Henderson.

“ Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και για τις δύο ομάδες, αλλά στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. ”

Για την συνέχεια και τον αγώνα της Τρίτης με την Atletico Madrid:

“ Πάντα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρω πως ο κόσμος έχει βαρεθεί να το ακούει αυτό από εμάς, αλλά αυτή είναι η προσέγγισή μας εδώ και πολύ καιρό και δεν πρόκειται να αλλάξει. ”

“ Πρέπει να ξεκουραστούμε γρήγορα, γιατί μας περιμένει ένα τεράστιο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Atletico Madrid. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, για να πάρουμε αποτέλεσμα. ”

Οι Reds έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Norwich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com