Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο τέλος κερδίζουν ΠΑΝΤΑ οι Reds!

Στο τέλος κερδίζουν ΠΑΝΤΑ οι Reds!

Η Liverpool πάντα κερδίζει! Όσο δύσκολος και αν είναι ο αγώνας, οι Πρωταθλητές Κόσμου πάντα βρίσκουν μια λύση! Οι Reds επικράτησαν με 0-1 της Norwich στο Carrow Road χάρη στο γκολ του Sadio Mane!

Α’ Ημίχρονο: Στην αρχική ενδεκάδα των Reds επέστρεψε ο Naby Keita αντί του Fabinho και στον πάγκο έμειναν οι Sadio Mane και James Milner, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Την υπεροχή είχαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης από τα πρώτα λεπτά και μάλιστα την καλή στιγμή στο 3′ με τον Keita, αλλά στη συνέχεια και μέχρι το μισάωρο δεν βρήκαν ανάλογες ευκαιρίες, με τον άνεμο να μην τους βοηθάει να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο 31′ σημειώθηκε η δεύτερη καλή ευκαιρία για την Liverpool με τον Mo Salah να μην καταφέρνει να ευστοχήσει, ενώ 4 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά στο γκολ, με τον Alisson εν τέλει να σταματάει τον Pukki σε τετ τετ. Στο 38′ ήρθε η απάντηση των Reds με ένα μακρινό και τελικά άστοχο σουτ του Trent Alexander-Arnold. Ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Η αρχή του δευτέρου μέρους ήταν παρόμοια με εκείνη του πρώτου, με τους παίκτες του Klopp να έχουν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά να μην τους είναι εύκολο να διασπάσουν την άμυνα της Norwich. Στο 58′ βρήκαν την πρώτη τους ευκαιρία, ξανά με τον Keita και στο 59′ οι Keita και Salah υποχρέωσαν σε μεγάλη διπλή επέμβαση τον Krul, ενώ ένα λεπτό αργότερα πέρασαν στο ματς οι Mane και Fabinho αντί των Chamberlain και Wijnaldum. Στο 70ο και στο 76ο ήταν η σειρά του Salah να χάσει ευκαιρίες, με την Norwich να έχει τη δική της στο 72′ με το σουτ του Tettey να βρίσκει το δοκάρι. Ο αγώνας είχε πλέον μπει στο τελευταίο του δεκαπεντάλεπτο, κάτι που σημαίνει πως είχε φτάσει η ώρα του Super-Mane να πάρει το όπλο του και να βγάλει τους Reds από τη δύσκολη θέση. Ο Sadio έγραψε το 0-1 στο 78′ με εξαιρετικό τελείωμα και μετά από πολύ καλό κοντρόλ! Ο Jürgen Klopp έκλεισε τις αλλαγές του στο 84′ με τον James Milner να περνά αντί του Naby Keita και ο Bobby Firmino έχασε την ευκαιρία στο 86′ να διπλασιάσει το προβάδισμα της Liverpool και οι γηπεδούχοι είπαν την τελευταία τους λέξη στο προτελευταίο λεπτό με ένα σουτ του Pukki, που κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Alisson.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Atletico Madrid.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Norwich: Krul, Aarons, Hanley, Zimmermann, Byram (Lewis 27′), Cantwell, Tettey (Drmic 84′), Rupp (Beundai 83′), Duda, McLean, Pukki

Έμειναν στον πάγκο: Fahrmann, Godrey, Hernandez, Vrancic

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum (Fabinho 60′), Keita (Milner 84′), Salah, Firmino, Oxlade-Chamberlain (Mane 60′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Lovren, Lallana, Origi.

Με γκολ επέστρεψε ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com