Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ξανά το UCL»

Klopp: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ξανά το UCL»

Στην κορυφή της Ευρώπης έφτασε πέρυσι τον Ιούνιο η Liverpool μετά τη νίκη της κόντρα στην Tottenham στον τελικό της Μαδρίτης και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο προπονητής της Liverpool ρωτήθηκε για το φετινό Uefa Champions League:

“ Το δικό μου φαβορί για το Champions League πριν ξεκινήσει η σεζόν ήταν η Juventus και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν βρίσκεται στην κορυφή και δέκα βαθμούς μπροστά στην Serie A, γιατί δεν παρακολουθώ αρκετό Ιταλικό ποδόσφαιρο. ”

“ Έχουν το μεγαλύτερο ρόστερ που έχω δει στη ζωή μου και μάλιστα με ποιοτικούς παίκτες. ”

“ Το ρόστερ της Bayern Munich είναι επίσης τεράστιο, ενώ και η PSG είναι απίστευτη όταν έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες της. Επίσης δεν μπορείς ποτέ να ξεγράψεις την Barcelona και ας μην ξεχνάμε την Manchester City, γιατί το Champions League θα είναι ένας από τους στόχους της. ” Είπε ο Klopp στον Guardian.

“ Δεν έχω ιδέα πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε και δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε από τώρα αυτό. Πρέπει μόνο να επικεντρωθούμε στον αγώνα της Τρίτης με την Atletico. ”

“ Δεν ξέρω αν μπορούμε να κερδίσουμε ξανά το Champions League, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε τους καλύτερους. Αυτό δεν σημαίνει πως θα το κάνουμε, αλλά σημαίνει πως μπορούμε να το κάνουμε. ”

“ Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες στην διοργάνωση και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, αλλά θα χρειαστούμε και τύχη. Πάντα χρειάζεσαι την τύχη σε συγκεκριμένες στιγμές, για να κερδίσεις τίτλους. Πρέπει όμως να είσαι αποφασιστικός και αποτελεσματικός. ”

Το Champions League επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com