Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Norwich – Liverpool (preview)

Norwich – Liverpool (preview)

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Premier League για την Liverpool, η οποία φιλοξενείται από την Norwich στο Carrow Road το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30 ώρα Ελλάδος για την 26η αγωνιστική.

Οι Reds αντιμετωπίζουν τα Καναρίνια ακριβώς δύο εβδομάδες μετά την εύκολη επικράτηση επί της Southampton και μπορούν με νίκη να αυξήσουν την διαφορά τους από την Manchester City στους 25 βαθμούς, εφόσον οι Πολίτες δεν αγωνίστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Επιστροφές υπάρχουν για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού οι Sadio Mane και James Milner προπούνται κανονικά από την αρχή της εβδομάδας, αλλά ενδέχεται να προφυλαχθούν λόγω του αγώνα με την Atletico Madrid για το Champions League που ακολουθεί την επόμενη Τρίτη.

Μοναδικές απουσίες παραμένουν οι Nathaniel Clyne και Xherdan Shaqiri, αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γερμανού και μάλιστα ξεκούραστοι, αφού η ομάδα είχε την χειμερινή της διακοπή την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία έδωσε πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Alisson Becker, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Andrew Robertson και Trent Alexander-Arnold  θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την άμυνα, όπως και οι Jordan Henderson και Gini Wijnaldum για τον χώρο του κέντρου, ενώ το ίδιο ισχύει και με τους Mo Salah και Bobby Firmino για την επίθεση.

Η αντίπαλος των Reds, Norwich βρίσκεται στην 20η και τελευταία θέση της βαθμολογίας με 18 πόντους, όντας στο -7 από την σωτήρια και είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Έχει 3 νίκες στους 6 τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship.

Μοναδική απουσία για τα Καναρίνια είναι ο Timm Klose, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και στοχεύει να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Stuart Atwell.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει εύκολα με 4-1.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Οι Reds έχουν 11 νίκες στα 13 τους τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Norwich.
  • Έξι σερί νίκες έχει η Liverpool στο Carrow Road.
  • Τέσσερα γκολ σκοράρονται κατά μέσο όρο στις συναντήσεις των δύο ομάδων.
  • Η ομάδα του Jürgen Klopp έχει κερδίσει 100 από τους τελευταίους 102 διαθέσιμους βαθμούς στην Premier League.
  • Ρεκόρ αποτελούν οι 73 πόντοι των Πρωταθλητών Κόσμου μετά από 25 αγωνιστικές.
  • Η Liverpool μετρά 15 σερί νίκες κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες.
  • Δύο από τα 14 γκολ του Mo Salah έχουν έρθει εκτός έδρας.
  • Η Norwich έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε δύο από τελευταία τρία της παιχνίδια για την Premier League.
  • Έχει όμως 11 ήττες στα τελευταία της 12 ματς κόντρα στον πρώτο της βαθμολογίας.
Επιστροφή στο Carrow Road για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com