Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο»

Alisson: «Κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο»

Ο Alisson Becker πιστεύει ότι η απίστευτη φόρμα της Liverpool αυτή τη σεζόν έχει καταστεί δυνατή από την ομάδα που απολαμβάνει την καθημερινή τους εργασία

Ένα ρεκόρ 24 νικών από 25 αγώνες βλέπει τους κόκκινους να κάθονται 22 βαθμούς μπροστά, στην κορυφή της Premier League λίγο πριν από το ταξίδι τους στη Norwich City αυτό το Σαββατοκύριακο.

Και σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο, τέτοια φόρμα έχει επιτευχθεί μέσω ενός συνδυασμού ικανότητας παγκόσμιας κλάσης σε όλες τις τάξεις και κάθε παίκτης είναι πρόθυμος να βάλει σκληρή βάρδια.

«Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο και για να κερδίσεις τον τίτλο, πρέπει να κερδίσεις τα πάντα», δήλωσε ο Alisson στην Premier League Productions. «Απλά αναζητάμε τον κύριο στόχο μας και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει .

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στην ποιότητα μας. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα με καταπληκτικούς παίκτες – κάποιος μπαίνει στην ενδεκάδα, κάποιος βγαίνει.

«Ο Adrian, για παράδειγμα, όταν τραυματίστηκα, έρχεται και ήταν πολύ πολύ καλός.» Ένα άλλο παράδειγμα, ο Fab βγαίνει και ένας άλλος μπαίνει. Όλοι βοηθούν πολύ στο γήπεδο.

«Απολαμβάνουμε το σήμερα, γιατί είναι καλό να είμαστε στην κορυφή. Δουλεύουμε σκληρά γι ‘αυτό – να είμαστε στην κορυφή σε ένα ανώτατο επίπεδο.

«Για να κερδίζεις θα πρέπει να απολαμβάνεις το παιχνίδι γιατί αν δεν το απολαύσεις τότε δεν μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια με την ένταση μας και να είμαστε ευχαριστημένοι στο γήπεδο.

«Στη Βραζιλία πάντα λέμε ότι πρέπει να απολαμβάνεις το παιχνίδι για να είσαι ευτυχισμένος παίζοντας ποδόσφαιρο επειδή το ποδόσφαιρο είναι ευτυχία.

«Φυσικά πρέπει να είσαι σοβαρός γιατί είσαι σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, αλλά πρέπει να το απολαύσεις».

Mo Salah και Alisson Becker μετά το 2-0 του Αιγύπτιου κόντρα στην Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com